XXIV sednica Opštinskog veća Opštine Sokobanja - Vesti TV Soko 06.10.2010.godine

XXIV sednica Opštinskog veća Opštine Sokobanja biće održana u četvrtak 7. oktobra. Na dnevnom redu naći će se 16 tačaka / Dečija nedelja počela je juče i trajaće do petka 8. oktobra. Mališani i vaspitači predškolske ustanove „Bucko” obeležavaju Dečiju nedelju mnogim aktivnostima./ Zbog radova u trafostanici, sutra 6. oktobra dolažiće do prekida u snabdevanju električnom energijom u trajanju od 30 minuta u celoj Sokobanji i okolnim selima. / Elektrodistribucija Sokobanja obaveštava kupce iz svih kategorija potrošnje da zaostala dugovanja za utrošenu električnu energiju izmire odmah./ “Elektrotimok” menja termin očitavanja brojila za grupu potrošača “domaćinstva” počev od oktobra 2010. Očitavanje će se ubuduće završavati 18-og u mesecu, i dostava računa biće usklađena sa ovom dinamikom.

XXIV sednica Opštinskog veća Opštine Sokobanja - Vesti TV Soko 06.10.2010.godine
5 Oktobar 2010

05.10.2010. V E S T – XXIV sednica Opštinskog veća Opštine Sokobanja

XXIV sednica Opštinskog veća Opštine Sokobanja biće održana u četvrtak 7. oktobra. Na dnevnom redu naći će se 16 tačaka, između ostalih: Razmatranje i utvrđivanje predloga Zaključka o usvajanju Izveštaja o pripremljenosti za početak rada u školskoj 2010/2011 Srednje škole „Branislav Nušić“ i Osnovne škole „Mitropolit Mihailo“, Razmatranje i utvrđivanje predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Godišnji plan rada Predškolske ustanove „Bucko“ za školsku 2010/2011, Razmatranje i utvrđivanje predloga Programa zimske službe na lokalnim putevima i gradskim ulicama u zimskoj sezoni.Na narednoj sednici pred većnicima će se naći i tačke: Razmatranje i utvrđivanje predloga Programa za očuvanje, korišćenje i unapređenje banje u 2010, Razmatranje i donošenje Odluke o izboru kandidata za načelnika Opštinske uprave opštine Sokobanja, Razmatranje i donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Pravilnik o izmeni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u opštinskoj upravi opštine Sokobanja kao i Razmatranje i donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Cenovnik prevoza putnika u prigradskom saobraćaju na teritoriji opštine Sokobanja. Sednica će biti održana u Maloj sali SO sa početkom u 8 časova.


05.10.2010. VEST – Dečija nedelja

decija nedeljaDečija nedelja počela je juče i trajaće do petka 8. oktobra. Mališani i vaspitači predškolske ustanove „Bucko” obeležavaju Dečiju nedelju mnogim aktivnostima. Prvog dana vaspitači su upoznali decu są njihovim pravima i obavezama. Danas, drugog dana obeležavanja ”Dečije nedelje” pozorište “Vrabac” iz Beograda, priredilo je za mališane Predškolske ustanove “Bucko” i za sokobanjske osnovce pozorišnu predstavu “Princeza i žaba” u sali bioskopa „Moravica“. Predstava je poklon Opštine svim mališanima Predškolske ustanove “Bucko” i sokobanjskim osnovcima. Sutra, trećeg dana Dečje nedelje mališani će posetiti Crveni krst i ugroženim grupama dece pokloniti garderobu, odeću, obuću i igračke. U četvrtak 7. oktobra za pripremno predškolske grupe i sokobanjske osnovce biće organizovana poseta predsedniku Opštine Dimitriju Lukiću. Predškolci će u četvrtak posetiti Biblioteku „Stevan Sremac“. Istog dana u Predškolskoj ustanovi „Bucko“ svim grupama biće podeljene igračke. Obeležavanje Dečje nedelje završiće se u petak 8. oktobra - ovaj dan biće najlepši i najveseliji jer će biti organizovan maskenbal, zajedno sa Osnovnom školom. Maskembal dsa žurkom počinje u 10 časova ispred Miloševog konaka.


05.10.2010. VEST – Prekid struje na 30 minuta

Kako su nas obavestili iz sokobanjske Elektrodistribucije, zbog radova u trafostanici, sutra 6. oktobra dolažiće do prekida u snabdevanju električnom energijom u trajanju od 30 minuta u celoj Sokobanji i okolnim selima. Do prekida neće dolaziti samo u rudniku „Soko“.

Elektrodistribucija Sokobanja

Elektrodistribucija Sokobanja obaveštava kupce iz svih kategorija potrošnje da zaostala dugovanja za utrošenu električnu energiju izmire odmah. U protivnom kod kupaca koji svoja dugovanja ne izmire u predviđenom roku, Elektrodistribucija Sokobanja sprovodi mere prinudne plate obustavom isporuke električne energije, isključenjem sa električne mreže, radnim danima i subotom, stoji u Saopštenju EDB Sokobanja dostovljenomnašoj redakciji.

Očitavanje brojila

“Elektrotimok” menja termin očitavanja brojila za grupu potrošača “domaćinstva” počev od oktobra 2010. Očitavanje će se ubuduće završavati 18-og u mesecu, i dostava računa biće usklađena sa ovom dinamikom. Elektrodistribucija Sokobanja moli kupce da obrate pažnju na rok plaćanja, koji će takođe zavisiti od datuma očitavanja i štampe računa.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt