Vodosnabdevanje i iznošenje smeća normalizovano - Vesti RTV Sokobanja

Vodosnabdevanje u Sokobanji se normalizuje, nakon teških problema u snabdevanju vodom tokom ledenih dana. Došlo je do otapanja snega i povećan je kapacitet izvorišta.

Vodosnabdevanje i iznošenje smeća normalizovano - Vesti RTV Sokobanja
24 Februar 2012

24. 02. 2012. VEST: Vodosnabdevanje i iznošenje smeća

vodosnabdevanje Vodosnabdevanje u Sokobanji se normalizuje, nakon teških problema u snabdevanju vodom tokom ledenih dana. Došlo je do otapanja snega i povećan je kapacitet izvorišta. Ukoliko se vremnske prilike ne promene značajnije za naredna 2 do 3 dana imaćemo uredno vodosnabdevanje u svim delovima grada i u svim zonama, uključujući i više zone, kaže direktor JKP "Napredak", Saša Drljača. Što se tiče izvoženja kućnog smeća, od 20. februara počeli smo redovno izvoženje, dok smo male i velike kontejnere i pre toga izvozili, sem u onim ulicama koje su lošije očišćene ili još uvek ima snega gde je nemoguć ulazak vozila, a reč je o veoma malom broju ulica, kaže on. Za nekoliko dana izvoženje smeća će i u ovim ulicama biti regulisano. U ime JKP "Napredak", Saša Drljača se izvinjava gradjanima Sokobanje zbog problema u vodosnabdevanju i izvoženju smeća izazvanih lošim vremenskim prilikama i zahvaljuje se na razumevanju i strpljenju.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt