Vl Sajam cveća završen danas -Vesti TV Sokobanja

VI Sajam cveća, ukrasnog šiblja i sadnog materijala završen je danas. Sajam je poceo 1. maja i održavao se na mermernom šetalištu.

Vl Sajam cveća završen danas -Vesti TV Sokobanja
5 Maj 2011

05.05.2011. VEST – Sajam cveća

sajam-cveca VI Sajam cveća, ukrasnog šiblja i sadnog materijala završen je danas. Sajam je poceo 1. maja i održavao se na mermernom šetalištu. Prvog dana sajma poseta je bila dobra, a poslednjih dana zbog lošeg vremena i prodaja je bila slabija, saznajemo od prodavca Žarka Milovanovića iz staklenika Abadić iz Kruševca, koji je zadovoljan organizacijom i reklamom sajma. Festival cveća je tradicionalna manifestacija, koja se održava od 2005. godine u organizaciji OTKS Sokobanja.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt