Vjerica Radeta i Sreto Perić posetili su u petak Opštinski odbor SRS - Vesti TV Sokobanja

Poslanici Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta i Sreto Perić posetili su u petak Opštinski odbor SRS, u okviru obilaska Opštinskih odbora u celoj Srbiji.

Vjerica Radeta i Sreto Perić posetili su u petak Opštinski odbor SRS - Vesti TV Sokobanja
28 Mart 2011

28.03.2011. VEST – Radikali

srs Poslanici Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta i Sreto Perić posetili su u petak Opštinski odbor SRS, u okviru obilaska Opštinskih odbora u celoj Srbiji. Srpska radikalna stranka priprema se za nove izbore- želimo da vidimo koji su problemiu funkcionisanju naše stranke na ovom popdručju i da se upoznamo sa problemima građana Sokobanje izjavio je na konferenciji za novinare poslanik SRS i član Predsedničkog kolegijuma Sreto Perić. Perić kaže da je zadovoljan aktivnostima OO SRS u Sokobanji i dodaje da će ova poseta sigurno imati za posledicu još veću aktivnost SRS. SRS trenutno sprovodi akciju prikupljanja potpisa za oslobađanje predsednika SRS Vojislava Šešelja. To je opšta akcija koja je organizovana na nivou cele Srbije, i do sada je prikupljeno 300 000 potpisa, izjavio je predsednik Okružnog odbora SRS Zoran Milić na konferenciji za novinare. Ova akcija će biti uskoro organizovana i u Sokobanji.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt