Vanredna situacija u Sokobanji - Vesti TV Sokobanja 06.02.2012.

Vanredna situacija u Sokobanji:: Zbog nevremena koje je zahvatilo sokobanjsku opštinu od petka je na snazi Odluka o proglašenju vanredne situacije

Vanredna situacija u Sokobanji - Vesti TV Sokobanja 06.02.2012.
6 Februar 2012

06.02.2012. VEST - Vanredna situacija u Sokobanji

vanredno situacija Zbog nevremena koje je zahvatilo sokobanjsku opštinu od petka je na snazi Odluka o proglašenju vanredne situacije. U cilju sprečavanja daljeg lošeg razvoja događaja alarmirane su sve nadležne službe na teritoriji naše opštine i u stanju su pripravnosti.


06.02.2012. VEST - Izveštaj nadzornog organa za održavanje lokalnih puteva

Kako saznajemo od Nadzornog organa za održavanje lokalnih puteva i ulica Direkcije za urbanizam i izgradnju, Bojana Todosijevića stanje na putevima u sokobanjskoj opštini je kritično. I pored toga što svuda ima zagaženog snega, a kolovoz je sužen, svi putni pravci su prohodni sem puta ka Radenkovcu koji će biti očišćen u toku dana. Kako kaže Todosijević, na putevima i ulicama nema snežnih nanosa od vetra, ali se vozačima savetuje oprezna vožnja posebno pri mimoilaženju vozila zbog suženih puteva. Poseban problem predstavljaju ulice trećeg prioriteta, to jest slepe ulice i tzv. stambene ulice, kao i ulice unutar sela, gde se retko čisti pa ima dosta snega. Todosijević savetuje vozačima da vozila parkiraju unutar dvorišta ako je moguće, jer parkiranje na ulicama predstavlja problem za mehanizaciju koja čisti ulice. Iz Direkcije za urbanizam i izgradnju kažu da imaju dovoljno vozila, ali da će u slučaju nužde biti angažovana dodatna građevinska mehanizacija za proširenje puteva.


06.02.2012. VEST - Sneg u Jezeru

Zavejana sela na Ozrenu danas su posetili predstavnici lokalne vlasti, predsednik opštine Dimitrije Lukić i njegov zamenik Boban Ilić, kao i narodni poslanik Dejan Nikolić. Kako saznajemo od Nikolića, put Jezero-Novo Selo-Radenkovac je posle trodnevne blokade očišćen. On je pohvalio velike napore putara u borbi sa snegom, ali, sa druge strane, očekuje i strpljenje ljudi koji žive u selima. Kako je istakao, Nikolić očekuje da svi putevi ka selima budu očišćeni u narednih nekoliko dana.


06.02.2012. VEST – Izvoženje smeća

Kako su nas obavestili iz JKP Napredak, zbog niskih temperatura hidraulika na kamionima za izvoženje smeća ne radi, tako da neće biti izvoženja smeća do daljnjeg.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt