Uspešno realizovan projekat BAŠ JE IN BITI FIN - Vesti TV Sokobanja

Omladinska Organizacija Sokobanja uspešno je realizovala projekat „Baš je in biti fin“. Projekat je radjen u saradnji sa Otvorenim klubom iz Niša, a podržala ga je Evropska komisija u Republici Srbiji.

Uspešno realizovan projekat BAŠ JE IN BITI FIN - Vesti TV Sokobanja
24 Maj 2011

24. 05. 2011. VEST: BAŠ JE IN

Omladinska Organizacija Sokobanja uspešno je realizovala projekat „Baš je in biti fin“. Projekat je radjen u saradnji sa Otvorenim klubom iz Niša, a podržala ga je Evropska komisija u Republici Srbiji. Cilj projekta bio je je upoznavanje mladih sa civilnim sektorom. U okviru projekta održana su dva seminara. Odziv je bio odličan. Štampan je i "Vodič za snalaženje u civilnom društvu". Pre dve nedelje organizovana je akcija podele propagandnog materijala u centru Sokobanje, a prošle nedelje je održana završna manifestacija gde su mladi iz 7 gradova u okviru Omladinske mreže prezentovali rezultate prošlogodišnjeg rada. Inače projekat je radjen na osnovu ankete koja je pokazala da mladi nisu znali za rad i postojanje Omladinske organizacije, kaže predsednica Organzacije za lokalnu inicijativu, Ljiljana Ivanović. Uspeli smo da se ovim projektom približimo mladima, jer je veliki broj mladih uzeo učešće, tako da je projekat u potpunosti uspeo, objašnjava ona.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt