Uspeh osnovaca, zvanični izveštaj ocena i dodela diploma sokobanjskim maturantima

Uspeh osnovaca, zvanični izveštaj ocena i dodela diploma:: 154 učenika 8. razreda OŠ Mitropolit Mihailo, od 155 koliko ih je bilo u 8. razredu, je uspešno završilo OŠ. Ove godine je u 8. razredu izrečeno 6 vaspitno disciplinskih mera, ima 14 vukovih diploma i 33 specijalne diplome

Uspeh osnovaca, zvanični izveštaj ocena i dodela diploma sokobanjskim maturantima
17 Jun 2011

17.06.2011. VEST – Uspeh osnovaca

154 učenika 8. razreda OŠ "Mitropolit Mihailo", od 155 koliko ih je bilo u 8. razredu, je uspešno završilo OŠ. Ove godine je u 8. razredu izrečeno 6 vaspitno disciplinskih mera, ima 14 vukovih diploma i 33 specijalne diplome. 81,88 % učenika od 5 do 7 razreda, odnosno njih 366, je ostvarilo pozitivan uspeh, a 66 učenika se upućuje na polaganje popravnih ispita u avgustovskom roku. 13 učenika nije ocenjeno zbog neredovnog pohadjanja ili bolesti, i oni su upućeni na polaganje rezrednih ispita. U toku je organizovanje pripremne nastave i polaganje razrednih ispita. Od 5. do 8. razreda izrečeno je 45 vaspitno-disciplinskih mera.

17.06.2011. VEST – Zvanični izveštaj ocena

Kako nas je obavestila koordinatorka upisa Tanja Nikolić zvanični izveštaj iz centralne baze podataka o ocenama učenika osmog razreda nalazi se na vratima škole. Roditelji mogu da izvrše uvid u ocene svoje dece do ponedeljka 20. juna do 15 časova. Školska upisna komisija izvršila je proveru ocena i nema nikakvih izmena.

17.06.2011. VEST – Dodela diploma

Svečana dodela diploma maturantima i tradicionalna dodela knjiga najboljim učenicima održana je juče u Velikoj sali SO Sokobanja. Tom prilikom podeljena su svedočanstva maturantima, a posebno su pohvaljeni i nagrađeni knjigama najuspešniji u pojedinim oblastima tokom četvorogodišnjeg školovanja. Za učenicu generacije proglašena je Jelena Milovanović- maturant gimnazije koja je četvorogodišnje školovanje završila sa svim peticama. Jelena je nagrađena knjigama i za posebna zalaganja u oblasti prirodnih nauka, i postignute rezultate na takmičenjima iz hemije i matematike. Svečana dodela diploma i svedočanstava označila je kraj još jedne školske godine. Od 157učenika, 140 završilo je srednju školu sa pozitivnim uspehom. Od ovog broja 32 učenika završila su razred sa odličnim uspehom.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt