Upis djaka prvaka - Vesti TV Sokobanja

Upis djaka prvaka:: Upis đaka u prvi razred osnovne škole počinje 1. aprila i trajaće do početka nove školske godine, 1. septembra. Ove godine u školu kreću deca rođena od 1. marta 2004. godine do 28. februara 2005.

Upis djaka prvaka - Vesti TV Sokobanja
30 Mart 2011

30.03.2011. VEST – Upis prvaka

djaci-prvaci

09.05.2011. VEST – Upis prvaka

Upis djaka prvaka u OŠ "Mitropolit Mihailo" produžen je do 15. mają, obzirom da mnogi roditelji nisu upisali svoju decu u prvi razred. Sekretar OŠ Mila Živanović ovom prilikom je pozvala roditelje da što pre izvrše upis svoje dece, jer je to neophodno kako bi se deca testirala za polazak u školu. Potrebna je sledeca dokumentacija: izvod iz maticne knjige rodjenih za dete, uverenje o mestu prebivališta za roditelje i uverenje od stomatologa. Upis djaka vrši se kod sekretara škole gde se popunjava jos jedan obrazac.


Upis đaka u prvi razred osnovne škole počinje 1. aprila i trajaće do početka nove školske godine, 1. septembra. Ove godine u školu kreću deca rođena od 1. marta 2004. godine do 28. februara 2005. Roditelji ove dece zakonski su obavezni da decu upišu u prvi razred osnovne škole.Od dokumenata za upis u prvi razred potrebna je kopija izvoda iz matične knjige rođenih, uverenje o završenom predškolskom programu i lekarsko uverenje. Školski psiholozi i pedagozi testiraće decu, kako bi utvrdili njihovu socijalnu, emotivnu i intelektualnu zrelost. Postoji mogućnost da se u prvi razred upišu i deca starosti od šest do šest i po godina. To se u školskoj 2011./2012. godini odnosi na decu rođenu od 1. marta do 31. avgusta 2005. godine.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt