Tribina SNS U SOKOBANJI

Tribina SNS U SOKOBANJI - Gost tribine bio je generalni direktor JPPEU Resavica, g.din Vladan Milošević koji je ujedno i kandidat za poslanika SNS u opštini Despotovac.

Tribina SNS U SOKOBANJI
8 April 2014

Dragi prijatelji, glasajte po rezultatima a ne po praznim obećanjima.

Ovim rečima počela je tribina SNS u Sokobanji organizovana od strane opštinskog odbora SNS.

Gost tribine bio je generalni direktor JPPEU Resavica, g.din Vladan Milošević koji je ujedno i kandidat za poslanika SNS u opštini Despotovac.

Na tribini se moglo čuti da je u rudniku Soko koji posluje u okviru JPPE U Resavica povećan obim proizvodnje kao i to da intenziviran nastavak investicija. Redovno se isplaćuju zarade sa pripadajućim porezima i doprinosima što nije bio slučaj pre godinu i po dana. Novi menadžment je napravio plan konsolidacije koji je usvojen od strane Vlade republike Srbije novembra prošle godine što je putokaz i nada za podzemnu eksploataciju uglja, rekao je između ostalog Milošević.

Na žalost lokalna vlast u Sokobanji nije zainteresovana za saradnju sa najvećim privrednim subjektom u opštini Sokobanja . konstatovano je na ovoj tribini.

Na tribini su još govorili predsedni OO SNS Sokobanja Vlada Milojković kao i potpredsednik ovog odbora Dragana Kostić.

Pozdrav i SREĆNO, Dejan Radulović

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt