Takmičarska sezona Vesti Soko TV 10.01.2011.godine

Takmičarska sezona za karatiste počinje februara meseca. Već prve nedelje u februaru krećemo sa Funa koši kupom, saznajemo od trenera Karate kluba Ozren „Sokotop“ Ivane Zanfirović. Nakon toga je Luga šampiona, a zatim nas očekuje prvenstvo Evrope za mlađe seniore i seniore, koje će se održati u Londonu, kaže Ivana Zanfirović.

Takmičarska sezona Vesti Soko TV 10.01.2011.godine
10 Januar 2011

10. 01. 2011. VEST: Takmičarska sezona

Takmičarska sezona za karatiste počinje februara meseca. Već prve nedelje u februaru krećemo sa Funa koši kupom, saznajemo od trenera Karate kluba Ozren „Sokotop“ Ivane Zanfirović. Nakon toga je Luga šampiona, a zatim nas očekuje prvenstvo Evrope za mlađe seniore i seniore, koje će se održati u Londonu, kaže Ivana Zanfirović. Spremamo se i nadamo se uspehu, dodaje ona.

11. 01. 2011. VEST: Karate kamp

Tradicionalni Zimski karate kamp biće održan 14, 15, i 16. januara u Vrnjačkoj Banji, saznajemo od trenera KK Ozren „Sokotop“ Ivane Zanfirović. U toku ova tri dana imaćemo različite aktivnosti, a biće najviše treninga, na kojima će se obrađivati određene kate, za koje je odrađena standardizacija u Japanu, oktobra prošle godine, kaže ona. Dve kate standardizovane u Japanu, biće prikazane ostalim članovima Dži- kej federacije i učesnicima kampa. Tokom trajanja kampa isplanirane su još mnoge aktivnosti. Biće održana Skupština Srpske karate federacije, a što se tiče sudija i sudijskih organizacija, iz našeg kluba, sudijaTanja Ivić, prisustvovaće sudijskim sastancima i predavanjima. Na kraju biće održan i sudijski ispit gde će sudije polagati za A,B,C ili D licencu. Održaće se polaganja za majstorka zvanja, izbor najboljeg sudije, najuspešnijih takmičara i najuspešnijih klubova. Nadamo se da će Ozren „Sokotop“ kao i svake godine biti među prvih pet klubova, kaže Ivana Zanfirović.

10.01.2011. VEST – Stoni tenis

Novogodišnji turnir Opštinske stonoteniske lige odigran je juče. Prvo mesto osvojio je Nikola Stojnić, drugo Vojkan Mirković, a treće mesto zauzeo je Nenad Petković. Od 35 prijavljenih takmičara, učestvovalo je 23-oje, saznajemo od Miodraga Ilića iz OTKS. Za najuspešnije organizator je obezbedio medalje i diplome. Jesenji deo prvenstva Opštinske lige nastavlja se za vikend, kada će biti odigrano deveto i deseto kolo.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt