Svetski dan civilne zaštite - Vesti Soko TV 01.03.2011.godine

Svetski dan civilne zaštite:: U svetu se obeležava Dan civilne zaštite. U poslednje dve decenije civilna zaštita u Srbiji ponovo dobija na značaju i intenzivno se radi na njenom jačanju, poručuju iz MUP-a.

Svetski dan civilne zaštite - Vesti Soko TV 01.03.2011.godine
1 Mart 2011

01.03.2011. VEST – Svetski dan civilne zaštite

U svetu se obeležava Dan civilne zaštite. U poslednje dve decenije civilna zaštita u Srbiji ponovo dobija na značaju i intenzivno se radi na njenom jačanju, poručuju iz MUP-a. Usled čestih pojava vanrednih situacija, država je prepoznala značaj i ulogu civilne zaštite za uspostavljanje pravovremenog i efikasnog odgovora na sve izazove i opasnosti, navodi se u saopštenju MUP-a. Obeležavanje Svetskog dana civilne zaštite, ustanovljeno je 1990. godine odlukom Generalne skupštine Međunarodne organizacije civilne zaštite sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na vitalni značaj civilne zaštite i razvijanja svesti o značaju preventivnih mera u slučaju elementarnih nepogoda i nesreća.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt