Svetosavske svečanosti u obrazovnim ustanovama - Vesti Soko TV 24.01.2011.godine

Proslava Svetog Save u OŠ “Mitropolit Mihailo” počela je danas Svetosavskim turnirom u šahu. Turnir traje 3 dana i odvijaće se u tri kategorije: od I do IV razreda, V i VI i VII i VIII razred.

Svetosavske svečanosti u obrazovnim ustanovama - Vesti Soko TV 24.01.2011.godine
24 Januar 2011

24. 01. 2011. VEST: SVETOSAVSKE SVEČANOSTI

XIX Svetosavske svečanosti, u organizaciji Dobrotvodnog društva "Sv. Sava", biće održane od 25. do 27. januara. Obeležavanje Svetosavskih svečanosti počinje u utorak 25. januara u hotelu "Zdravljak" svečanom Svetosavskom akademjom u 19h. U programu će učestvovati: Veliki orkestar škole za muzičke talente iz Ćuprije, poznati glumac, Aleksandar Dunić, koji će nastupiti sa monodramom: "Vojevanje Tanaska Rajića", i hor O. Š. "Mitropolit Mihailo. U četvrtak, na Dan Sv. Save, biće održana lituirgija u crkvi Sv. Preobraženja Gospodnjeg sa početkom u 8h.

24.01.2011. VEST – Sveti Sava u OŠ

Proslava Svetog Save u OŠ “Mitropolit Mihailo” počela je danas Svetosavskim turnirom u šahu. Turnir traje 3 dana i odvijaće se u tri kategorije: od I do IV razreda, V i VI i VII i VIII razred. Dodela nagrada najuspešnijim šahistima biće obavljena u četvrtak u zgradi stare škole, saznajemo od direktorke Jelene Milenović. U bioskopu “Moravica” sutra sa početkom u 12 časova biće održana priredba za učenike osmog razreda. Na Svetosavskoj akademiji, sutra od 19 časova Dobrotvorno društvo “Sveti Sava” nagradiće zlatnikom učenika generacije – Aleksandra Đorđevića. U četvrtak na dan Svetog Save, u skladu sa tradicijom, rezanje svetosavskog kolače biće obavljeno u zgradi stare škole sa početkom u 10 i 30. Svetosavsko slavlje biće organizovano i u svim izdvojenim odeljenjima

24. 01. 2011. VEST: SV. SAVA u SREDNJOJ ŠKOLI

Školska slava, Sv. Sava u S. Š. "Branislav Nušić", biće obeležena u četvrtak, rezanjem svetosavskog kolača u školskoj zbornici u 11h 30 i uz prigodan program u kome će učestvovati sokobanjski srednjoškolci. Do prethodne školske godine, školsku slavu smo obeležavali zajedno sa kolegama iz Osnovne škole, ali sada smo odlučili da posebno sečemo kolač i organizujemo proslavu, saznajemo od direktorke Srednje škole "Branislav Nušić", Dragane Trifunović.

24.01.2011. V E S T – Sveti Sava, vrtić Bucko

Predškolska ustanova "Bucko",već tradicionalno povodom dana Svetog Save organizuje priredbu koju sa svojim vaspitačima pripremaju predškolci, a kojoj će prisustvivati i sve ostale vaspitne grupe.Priredba će biti održana u četvrtak 27. januara sa početkom u 10 časova. Sve ostale grupe sa svojim vaspitačima obradjuju Svetosavlje, pa će sva deca prilagodjeno svom uzrastu biti upoznata sa likom Svetog Save kaže Miladinka Milenković direktorka Predškolske ustanove „Bucko“ i dodaje da vaspitači najmlađima život i delo prvog srpskog arhiepiskopa prezentuju na njima zanimljiv način i kroz razne sadržaje odnosno igru, upoznaju ih sa životom i delom Svetog Save.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt