Struja i TV pretplata odvojeno - Vesti Soko TV 25.02.2011.godine

Struja i TV pretplata odvojeno:: Ministar rudarstva i energetike Srbije Petar Škundrić kaže da će to ministarstvo pomoći da se nađe bolje rešenje za naplatu televizijske pretplate.

Struja i TV pretplata odvojeno - Vesti Soko TV 25.02.2011.godine
25 Februar 2011

25.02.2011. V E S T – Struja i TV pretplata odvojeno

tv pretplata Ministar rudarstva i energetike Srbije Petar Škundrić kaže da će to ministarstvo pomoći da se nađe bolje rešenje za naplatu televizijske pretplate. Škundrić je kazao da je odluka o sadašnjem načinu naplate TV pretplate doneta na osnovu pretpostavke da svako ko ima električno brojilo ima i televizor. "Naplata TV pretplate preko računa za struju se nametnula odlukom vlade. Saglasan sam da treba tražiti neki drugi način i ne povezivati ove dve stvari, jer one nemaju ništa zajedničko", kazao je on. "Elektroprivreda Srbije (EPS) i Ministarstvo energetike će sa velikim zadovoljstvom pomoći da se nađe drugo rešenje, ukoliko se može naći bolje rešenje, za naplatu televizijske pretplate", kazao je Škundrić. Ministar je odgovorio da su dugovanja EPS-u oko 700 miliona evra, kao i da se ne ide na serijska isključivanja struje, već samo na isključenja ukoliko su u pitanju dugovanja u dugačkom vremenskom periodu. Škundrić je dodao i da je savetovano da se tamo gde je moguće napravi sporazum i da se struja ne isključuje.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt