Stigla nova smećara, donacija Japana Sokobanji - Vesti TV Sokobanja

Namensko vozilo za izvoženje smeća, donacija Japanske ambasade, danas je stiglo u Sokobanju i biće u funkciji za nekoliko dana, saznajemo od direktora JKP „Napredak“ Saše Drljače.

Stigla nova smećara, donacija Japana Sokobanji - Vesti TV Sokobanja
13 Maj 2011

13.05.2011. VEST – Stigla smećara

kamion za smece Namensko vozilo za izvoženje smeća, donacija Japanske ambasade, danas je stiglo u Sokobanju i biće u funkciji za nekoliko dana, saznajemo od direktora JKP „Napredak“ Saše Drljače. Prema njegovim rečima, Komunalno preduzeće je nakon dugog postupka pregovora i apliciranja kod Ambasade Japana ostvarilo donaciju za nabavku ovog vozila. Kamion za sakupljanje smeća bio je neophodan Komunalnom preduzeću, jer je poslednje novo vozilo kupljeno 1990, godine, dodaje Drljača. Vrlo je teško obavljati komunalne usluge sa mehanizacijom koja je stara 15 ili 20 godina- zato je naš zadatak da pomognemo JKP „Napredak“da iz dana u dan bude sve bolji servis građana, izjavio je Narodni poslanik Dejan Nikolić. Veliku zahvalnost dugujemo narodu Japana i japanskoj Ambasadi koji su i pored velike prirodne katastrofe smogli snage i dalje pokazuju volju da pomognu građanima Sokobanje kaže Narodni poslanik Nikolić. Prema Nikolićevim rečima u toku su i pregovori sa Ministarstvom životne sredine da Sokobanja u narednom periodu dobije i reciklažno dvorište koje bi dalje unapredilo životnu sredinu. Sokobanja bi dobila mnogo bolje upravljanje otpadom i s pravom bi poneli epitet ekološke opštine.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt