STANJE NA PUTEVIMA - Vesti TV Sokobanja 25.01.2012.god.

Stanje na putevima:: Šef održavanja puteva Preduzeća za puteve Zaječar Dragoš Jeremić izvestio nas je o stanju regionalnih puteva u sokobanjskoj kotlini. Na svim putnim pravcima ima snega na kolovozu debljine 2 do 5cm

STANJE NA PUTEVIMA - Vesti TV Sokobanja 25.01.2012.god.
26 Januar 2012

26.01.2012. VEST - Stanje na putevima

zimska slizba

Kako saznajemo od Bojana Todosijevića, Nadzornog organa za zimsko održavanje lokalnih puteva, Direkcija za urbanizam i izgradnju redovno čisti lokalne puteve i ulice .Dve ekipe su na terenu i lokalni putevi se redovno čiste. Neprohodan je put prema Radenkovcu, dok su svi ostali putni pravci i ulice prohodni.Na kolovozima na pojedinim mestima ima utabanog snega, a noćas je bilo i smetova koji su očišćeni. Svim vozačima savetuje se oprezna vožnja i obavezna je upotreba zimske opreme.


25.01.2012. VEST-PZP

Šef održavanja puteva Preduzeća za puteve Zaječar Dragoš Jeremić izvestio nas je o stanju regionalnih puteva u sokobanjskoj kotlini. Na svim putnim pravcima ima snega na kolovozu debljine 2 do 5cm tako da je obavezna zimska oprema na vozilima. Kritična mesta su Prevalac i put prema Čitluku. Kako nam je rekao Jeremić u telefonskom razgovoru, on je nezvanično saznao da je zatvoren putni pravac prema Boljevcu preko Rtnja. Prema satelitskim izveštaju očekuje se da padavine prestanu sutra do kraja dana.

25.01.2012. Stanje na putevima

Kako saznajemo od Bojana Todosijevića, Nadzornog organa za zimsko održavanje lokalnih puteva Direkcije za urbanizam i izgradnju, čišćenje lokalnih puteva i ulica je u toku. Dve ekipe su na terenu i čistiće lokalne puteve do daljnjeg. Neprohodan je put prema Radenkovcu, a kritično je stanje na putevima prema Šarbanovcu, Vrmdži i Čitluku. Na svim putnim pravcima obavezna je upotreba zimske opreme.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt