Sportski pregled 07.11.2011.godine - Vesti Tv Sokobanja

Fudbaleri Ozrena su u subotu 5. novembra pobedili ekipu FK Napredak, Petlići i pioniri FK Ozren dočekali su petliće i pionire FK Rudar Vrška Čuka iz Grljana, Deveto kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend, I i II kolo Opštinske stonoteniske lige odigrano je za vikend

Sportski pregled 07.11.2011.godine - Vesti Tv Sokobanja
7 Novembar 2011

07.11.2011. VEST – FK Ozren

sport U dvanaestom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena su u subotu 5. novembra ubedljivo pobedili ekipu FK "Napredak" iz Drenovca kod Paraćina rezultatom 3:0. Pogotke za Ozren postigli su Miloš Petrović, Vojkan Kuzmanović i Bogdan Cakić. Posle 12. kola Ozren zauzima sedmo mesto na tabeli Pomoravsko – timočke zone sa osvojenih 19 bodova. U narednom 13. kolu Ozren gostuje u Obrežu kod Varvarina gde ih dočekuje ekipa FK "Juhor". Utakmica se igra u nedelju 13. novembra sa početkom u 13 časova i 30 minuta.


07.11.2011. VEST – FK Ozren petlići i pioniri

U osmom kolu Lige pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga petlići i pioniri FK Ozren dočekali su petliće i pionire FK "Rudar Vrška Čuka" iz Grljana. Petlići Ozrena su ubedljivo savladali svoje vršnjake iz Grljana rezultatom 12:0, a i pioniri Ozrena su bili bolji od pionira Rudara i pobedili rezultatom 4:0. U narednom, devetom kolu petlići i pioniri Ozrena gostuju u Boljevcu gde igraju protiv svojih vršnjaka iz FK "Rtanj". Utekmice se igraju u nedelju 13. novembra.


07.11.2011. VEST – Opštinska liga

Deveto kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend i označillo završetak jesenjeg dela prvenstva. Evo i rezultata odigranih utakmica:

Palilulac – Mladost 1:1

Rtanj – Trebič 0:5

Omladinac – Bukovik3:1

Ozren 2 – Slemen 1:4 – ekipa “Napredak u ovom kolu bila je slobodna

Prvo mesto na tabeli sa 17 bodova zauzima ekipa “Trebič”, na drugom mestu nalazi se Omladinac Blendija sa 12 . Poslednja na tabeli je ekipa “Bukovik” sa 5 poena.


07.11.2011. VEST - Stoni tenis

I i II kolo Opštinske stonoteniske lige odigrano je za vikend, evo i rezultata:

Restoran Boni – Lavovi 8:1

Palačinkara Žabac – Kontra 7:2

Palačinkara Žabac – Lavovi 6:3

Restoran Boni – Kontra 9:0

Stanići i Olići – MB Komerc 8:1

Ozren kadeti – Relax 2:7

Relax – MB Komerc 9:0

Stanići i Olići – Ozren kadeti 3:6

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt