Sportske aktivnosti - Vesti RTV Sokobanja 20.03.2012.

Vanredna sednica Skupštine FK Ozren održana je juče. Na sednici je usvojen novi Statut kluba / Trće kolo Lige šampiona JKA federacije Srbije biće održano u subotu, 24. marta u Beočinu. Učestvovaće 8 takmičara KK Ozren-Sokotop

Sportske aktivnosti - Vesti RTV Sokobanja 20.03.2012.
20 Mart 2012

sport20.03.2012. VEST-FK Ozren

Vanredna sednica Skupštine FK Ozren održana je juče. Na sednici je usvojen novi Statut kluba koji je u skladu sa Zakonom o sportu. Takođe, doneta je Odluka da ovlašćeno lice za zastupanje FK Ozren bude Milija Milenković, kaže Zoran Šujica, član Upravnog odbora kluba. Osim toga, on je pozvao navijače da u subotu u što većem broju dođu na stadion Bata Nole i daju podršku igračima u borbi za nove bodove protiv lidera na tabeli, ekipe Morava iz Ćuprije. Utakmica počinje u 15h. Ulaz je slobodan, kao što će biti u toku cele ove godine obzirom da Ozren slavi 100 godina postojanja, dodaje Šujica.

20.03.2012. VEST: KARATE, LIGA ŠAMPIONA

Trće kolo Lige šampiona JKA federacije Srbije biće održano u subotu, 24. marta u Beočinu. Učestvovaće 8 takmičara KK "Ozren-Sokotop". Takmičari su odlično pripremljeni i očekujemo 8 medalja, kaže Ivana Zanfirović iz "Ozren-Sokotopa". Nakon ovog takmičenja 4 prvoplasirana takmičara u četvrtom nivou ući će u reprezentaciju Srbije čime će obezbediti učešće na Prvenstvu Evrope za mlade, koje će se održati maja meseca u Parizu. Ivana Zanfirović kaže da se nada da će se medju reprezentativcima naći i karatisti "Ozren-Sokotopa".

20.03.2012. VEST: EVROPSKO PRVENSTVO

Karatistkinja KK "Ozren-Sokotop", članica reprezentacije Srbije JKA federacije, Ivana Zanfirović učestvuje na Evropskom prvenstvu za juniore i seniore JKA federacije koje će biti održano 31. marta u Pragu. Pripreme su protekle veoma uspešno, prve pripreme su održane u Sokobanji, a druge u Smederevu, kaže Ivana Zanfirović. Ona će se takmičiti u disciplinama: kate pojedinačno i kate ekipno.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt