Sportska dešavanja - Vesti RTV Sokobanja 02.04.2012.

Evropsko prvenstvo u karateu, Derbi prolećnog dela Opštinske lige Sokobanja, 11. kolo Opštinske lige, U 15. kolu okružne lige Zaječar Sloga iz Žučkovca igrala je nerešeno

Sportska dešavanja - Vesti RTV Sokobanja 02.04.2012.
2 April 2012

sport02. 04. 2012. VEST: EVROPSKO PRVENSTVO - KARATE

Karatistkinja KK "Ozren-Sokotop", članica reprezentacije Srbije JKA federacije, Ivana Zanfirović na Evropskom prvenstvu za juniore i seniore JKA federacije osvojila prvo mesto, zlatnu medalju u katama pojedinačno i drugo mesto, srebrnu medalju, u katama ekipno. Evropsko prvenstvo je održano u subotu, 31. marta u Pragu. Učestvovalo je 20 zemalja.


02.04.2012. VEST- Derbi

Derbi prolećnog dela Opštinske lige Sokobanja između Omladinca i Trebiča odigran je juče na terenu u Blendiji. Posle dugog taktičkog nadmudrivanja gosti su poklekli u finišu meča tako da je konačan rezultat bio 2-0 u korist Omladinca. Tok utakmice je ukazivao na nerešen ishod, obzirom da je Trebič imao blagu inicijativu, dok su igrači Omladinca pretili iz kontri. U 70.minutu usledio je šok za Trebič. Slobodan udarac i 1-0 za domaćina. Trebič se potom otvorio, krenuo agresivnije sa tri napadača, da bi domaćin postigao gol za konačnih 2-0. Iako je na terenu izgledalo kao da Trebič više želi pobedu, činjenica je da je Omladinac bio organizovanija ekipa, strpljivo su čekali svoju šansu što im se na kraju i isplatilo. Trener Trebiča Ivica Petrović je na kraju sportski čestitao pobedniku. Pobeda u derbiju dovela je Omladinac na prvo mesto u ligi, što je zakuvalo borbu za prelazak u viši rang. Trebič je sa liderske pozicije pao na drugo mesto, sa bodom manje, ali i utakmicom manje. Šta je dobitna kombinacija, iskustvo igrača Omladinca, ili mladost i želja za dokazivanjem igrača Trebiča, ostaje da se vidi.


02.04.2012. VEST - Opštinska liga

11.kolo Opštinske lige u fudbalu odigrano je ovog vikenda. Osim derbija kola koji je odigran u Blendiji, gde je Omladinac savladao ekipu Trebiča rezultatom 2-0, postignuti su sledeći rezultati:

Mladost-Napredak 1-0

Rtanj-Palilulac 0-0

Utakmica Bukovik-Ozren 2 završena je službenim rezultatom 0-3. Ekipa Slemena bila je slobodna u ovom kolu. U narednom, 12.kolu sastaju se:

Napredak- Bukovik

Ozren 2-Rtanj

Palilulac-Omladinac

Trebič-Slemen


Ookružna liga Zaječar

U 15. kolu okružne lige Zaječar Sloga iz Žučkovca igrala je nerešeno 1:1 sa ekipom Rudara Vrška Čuka iz Grljana. Strelac za Slogu bio je Bogojević Bojan. U narednom kolu Sloga igra u Boljevcu sa ekipom Osnić.


02.04.2012. VEST – Stoni tenis

Turnir u stonom tenisu pojedinačno i dublovi, održan je u nedelju 1. aprila u Domu u Čitluku. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto osvojio je Nikola Božinović, drugo Dragan Najdić a treće Miodrag Kostić. U konkurenciji dublova prvo mesto osvojili su Nikola Božinović i Aleksandar Nikodijević, drugo Miodrag Kostić i Goran Milenković i treće Dragan Najdić i Slobodan Živanović. Najboljim takmičarima u obe kategorije dodeljene su medalje i diplome.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt