Sportska dešavanja / 28.05.2012.

OKK Sokobanja organizovao je u nedelju turnir u košarci za mlađe kategorije dečaka i devojčica / U 28.kolu Pomoravsko-timočke zone fudbaleri Ozrena su u subotu na svom terenu pobedili ekipu FK Juhor iz Obreža rezultatom 1-0 / U 23. kolu Okružne lige Zaječar sastali su se FK Sloga iz Žučkovca i FK Omladinac iz Grezne

Sportska dešavanja / 28.05.2012.
28 Maj 2012

sport28.05.2012. VEST RTV Sokobanja - Turnir u košarci

OKK Sokobanja organizovao je u nedelju turnir u košarci za mlađe kategorije dečaka i devojčica. Na turniru su učestvovali klubovi iz Sokobanje, Niša, Leskovca, Aleksinca i Prokuplja. Selekcije kluba Aktavis iz Leskovca zauzele su prva mesta u svim kategorijama. Najbolji igrač turnira je Nikola Stanković iz ovog kluba. U revijalnom delu turnira utakmicu su odigrale seniorske ekipe domaćina i KK Naissus iz Niša. Posle neizvesne završnice rezultat je bio 83-78 u korist gostiju. Predstavnici gostujućih klubova istakli su dobru organizaciju turnira i najavili ponovni dolazak sledeće godine.

28.05.2012. VEST-FK Ozren

U 28.kolu Pomoravsko-timočke zone fudbaleri Ozrena su u subotu na svom terenu pobedili ekipu FK Juhor iz Obreža rezultatom 1-0. Jedini pogodak postigao je Miloš Petrović. Ovom pobedom Ozren je praktično obezbedio opstanak u zoni, jer mu je u poslednja dva susreta dovoljna samo jedna pobeda. U narednom, 29. pretposlednjem kolu, Ozren gostuje u Knjaževcu gde se sastaje sa ekipom FK Timočanin, jednim od najozbiljnijih kandidata za ispadanje iz Pomoravsko-timočke zone. Utakmica se igra u subotu, 02. juna, sa početkom u 17 i 30.

FK Sloga Žučkovac

U 23. kolu Okružne lige Zaječar sastali su se FK Sloga iz Žučkovca i FK Omladinac iz Grezne. Utakmica je prekinuta u 49. minutu kod rezultata 1:1 zbog fizičkog napada gostujućih igrača na sudiju. Utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist igrača Sloge iz Žučkovca.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt