Sportska dešavanja 27.04.2012.

Mlada karate reprezentacija Srbije od 9 do 19 godina nalazi se na pripemama u Sokobanji / U 23. kolu Pomoravsko – timočke zone fudnaleri Ozrena igraju u Majdanpeku protiv istoimene ekipe FK Majdanpek / OTKS Sokobanja u saradnji sa Savezom za rekreativni sport Srbije ove godine po prvi put organizuje Olimpijske seoske igre

Sportska dešavanja 27.04.2012.
27 April 2012

sport27.04.2012. VEST – Ivana Zanfirović

Mlada karate reprezentacija Srbije od 9 do 19 godina nalazi se na pripemama u Sokobanji. Ovo je širi spisak reprezentacije koja se kvalifikovala za prvenstvo Evrope za mlade od 9 do 19 godina, koje će biti održano početkom juna u Parizu, a na kome će učestvovati 2 takmičara KK Ozren sokotop. Naporni treninzi održavaće se na terenima hotela Zdravljak i u sportskoj hali. Ovo je prvi put da je mlada reprezentacija u ovako velikom broju u Sokobanji, koja je u poslednjih nekoliko godina postala centar priprema za mlade ekipe i za senior ekipe što se kata tima tiče.


27.04.2012. VEST – FK Ozren

U 23. kolu Pomoravsko – timočke zone fudnaleri Ozrena igraju u Majdanpeku protiv istoimene ekipe FK Majdanpek. Utakmica se igra u nedelju 29. aprila sa početkom u 16 i 30. Utakmice drugog prolećnog kola Lige pionira i petlića Fudbalskog saveza zaječarskog okruga izmedju odgovarajućih selekcija FK Ozren i FK Radnički iz Lubnice, koje su trebae da se odigraju u nedelju 29. aprila odložene su na zahtev FK Radnički.


27.04.2012. VEST – Mića Ilić

OTKS Sokobanja u saradnji sa Savezom za rekreativni sport Srbije ove godine po prvi put organizuje Olimpijske seoske igre opštinsko takmičenje Sokobanja 2012. Program predavidja takmičenje u 11 disciplina. Takmičenje će biti organizovano maja meseca, a početkom maja počeće dogovori i prijavljivanje seoskih ekipa i odredjivanje domaćina takmičenja, saznajemo od Miodraga Ilića, referenta za sport OTKS Sokobanja. Pravo učešća imaju samo takmičari sa mestom prebivališta na teritoriji MZ za koju se takmiče. Sokobanja kao MZ nema pravo učešća na ovom takmičenju. Pobednici takmičenja stiču pravo učešća na Republičkom takmičenju. Obezbedjena su sredstva za nagrade, medalje, diplome, zahvalnice, kao i za troškove sudija i odlazak na republičko takmičenje.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt