Sport - Vesti TV Sokobanja 31.03.2011.godine

Fudbalsko prvenstvo Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, nastavlja se ovog vikenda. / Nastavlja są radom Škola fudbala Fudbalskog kluba „Ozren” za devojčice i dečake rodjene 2002., 2003. i mladje / Evropsko prvenstvo u karateu za seniore Dži kej asocijacije biće održano u subotu, 02. aprila u Londonu.

Sport - Vesti TV Sokobanja 31.03.2011.godine
31 Mart 2011

31. 03. 2011. VEST: FUDBAL, OKRUŽNA LIGA

Fudbalsko prvenstvo Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, nastavlja se ovog vikenda. U derbiju 12. kola, u nedelju, 3. aprila, fudbaleri FK „Ozren” dočekuju ekipu FK „Rtanj” iz Boljevca. Utakmica se igra na stadionu „Bata Nole” na Podini są početkom u 15h. Igrači i rukovodstvo FK „Ozren” pozivaju navijače i sve ljubitelje fudbala da u što večem broju dodju na stadion i svojim sportskim navijanjem pomognu ekipi u borbi za povratak u Pomoravsko-timočku fudbalsku zonu.

- FK Sloga iz Žučkovca, kao drugi predstavnik naše opštine u Okružnoj ligi, igra prvenstvenu utakmicu protiv FK BSK iz Bogovine. Utakmica će se odigrati u nedelju od 15:00h na igralištu u Žučkovcu.

- ŠKOLA FUDBALA

Nastavlja są radom Škola fudbala Fudbalskog kluba „Ozren” za devojčice i dečake rodjene 2002., 2003. i mladje, koju će voditi trener Jovica Lepojević. Iz Fudbalskog kluba „Ozren” pozivaju sve zainteresovane devojčice i dečake i njihove roditelje da u subotu, 2. aprila, dodju na stadion „Bata Nole” na Podini u 10h radi upisa u Školu fudbala.

- IVANA ZANFIROVIĆ na PRVENSTVU EVROPE

Evropsko prvenstvo u karateu za seniore Dži kej asocijacije biće održano u subotu, 02. aprila u Londonu. Učešće će uzeti karatistkinja Karate kluba “Ozren Sokotop”, srpska reprezentativka, Ivana Zanfirović. Ona će se takmičiti u disciplinama: kate pojedinačno i kate ekipno:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt