Sport - Vesti TV Sokobanja 11.04.2011.godine

U okviru 13. kola Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga ekipa FK „Ozren“ sastala se u nedelju sa ekipom FK „Rudar“ iz Podvisa.

Sport - Vesti TV Sokobanja 11.04.2011.godine
11 April 2011

11.04.2011. V E S T – FK „Ozren“

U okviru 13. kola Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga ekipa FK „Ozren“ sastala se u nedelju sa ekipom FK „Rudar“ iz Podvisa. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 2:2. Oba pogodka za „Ozren“ postigao je Miloš Petrović. U narednom kolu Ozren se sastaje sa trenutnim lidereom na tabeli Okružne lige ekipom FK „Borac“ iz Vržogrnca.

FK“ Ozren“ - nova utakmica

U sredu 13. aprila, igra se drugo kolo Kupa Srbije na nivou Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga. U Žučkovcu se sastaju domaćin FK „Sloga“ i ekipa FK „Ozren“. Utakmica počinje u 16 časova i 30 minuta.

- „Ozren II“

U 14. kolu Opštinske lige ekipa „Ozren II“ sa stavljena od kadeta i omladinaca FK „Ozren“ sastala se u subotu sa ekipom FK „Rtanj“ iz Vrmdže. Utakmica je završena rezultatom 1:0 za ekipu „Rtanj“.

Pioniri FK „Ozren“

U prvom kolu Okružne lige pionira i mlađih pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, pioniri FK „Ozren“ sastali su se sa svojim vršnjacima iz FK „Rtanj“ iz Boljevca. Utakmica je igrana u nedelju i završena je rezultatom 1:1. Pogodak za pionire Ozrena postigao je Stefan Miletić.

- Opštinska liga

Evo i kompletnih rezultata 14. kola Opštinske fudbalske lige:

Napredak – Pobeda 1:2

Slemen – Bukovik 1:0

Omlaadinac (Blendija) – Palilulac 4:1

Trebič – Omladinac (Portužnica) 3:1

Posle 14. kola prvo mesto na tabeli sa 29 bodova zauzima Omladinac (Blendija), a na drugom mestu nalazi se Trebič sa 28 bodova. Na poslednjem mestu je ekipa „Palilulac“ sa 3 osvojena boda.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt