Specijalna bolnica Sokobanja i javni radovi - Vesti TV Sokobanja

U Specijalnoj bolnici Sokobanja uspešno je okončana realizacija projekta javnog rada Nacionalne službe za zapošljavanje, koja je trajala pet meseci.

Specijalna bolnica Sokobanja i javni radovi - Vesti TV Sokobanja
13 Oktobar 2011

13.10.2011. V E S T – SB i Javni radovi

novi zavod U Specijalnoj bolnici "Sokobanja" uspešno je okončana realizacija projekta javnog rada Nacionalne službe za zapošljavanje, koja je trajala pet meseci. Tokom tog perioda, uredjen je prostor oko objekta "Novi zavod", s posebnim naglaskom na uredjenju zelenila i cvetnih aranžmana, a što je predstavljalo glavne poslove predvidjene Projektom. Istovremeno je sanirana fasada Kupatila "Park", uredjen prostor oko Kupatila "Banjica" i izvedeni pojedini gradjevinski radovi na tom objektu. Na realizaciji ovog projekta radila su 22 radnika, od kojih jedan sa visokom stručnom spremom. Nacionalna služba za zapošljavanje finansirala je zarade radnika, deo materijala i alata, kao i zaštitnu opremu, u ukupnoj vrednosti od 3.700.000 dinara. Ostatak opreme, potreban materijal i ostale troškove Specijalna bolnica "Sokobanja" finansirala je iz sopstvenih sredstava.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt