SOKOBANJSKO BASKET LUDILO

SOKOBANJSKO BASKET LUDILO:: Dve veceri za redom, 14. i 15. avgusta, 2008.godine, igraliste kod Gimnazije izgleda kao kosnica, prepuno kosarkaskih timova i publike koja prati i bodri takmicare.

SOKOBANJSKO BASKET LUDILO
12 Avgust 2008

AuA-BASKET LUDILO

Dve veceri za redom, 14. i 15. avgusta, 2008.godine, igraliste kod Gimnazije izgleda kao kosnica, prepuno kosarkaskih timova i publike koja prati i bodri takmicare.

Ove godine za basket turnir prijavilo se 24 ekipe i protekle dve veceri igrane su kvalifikacione utakmice, po "nokaut" sistemu, porazeni tim ispada iz daljeg takmicenja. Po pravilniku turnira, timovi su sastavljeni od po tri clana, igra se na jedan kos, sesnaest minuta aktivne igre, ili koji tim dodje do 16 poena. Odigrano je dvadeset utakmica, a neke od njih su licile, kada je vestina kosarkasa u pitanju, na prave profesionalne utakmice. Ljubitelji igre pod obrucima su protekle dve veceri zaista uzivali u majstorijama igraca.

Za jos bolje raspolozenje i igraca i publike, zaduzeni su DJ-evi: prve veceri DJ ZMIJA, odnosno Goran Kovacevic, a druge DJ PREMA, to jest Predrag Radisavljevic. Organizator je obezbedio mnostvo nagrada, medalja, pehara, majica itd. a prva nagrada sadrzi i novcanu sumu od 40.000 dinara. U finale su prosla cetiri dobra tima: GARFILD, SINALKO M2, HOOPS i ALEKSINAC 10 i borba za prvo mesto i vrednu nagradu ce biti uzbudljiva i neizvesna.

Druge veceri turnira, uporedo sa odigravanjem utakmica, odrzane su i kvalifikacije u sutiranju trojki. Za finalno vece plasiralo se sedam takmicara, a simpatije publike je zavredio mladjani Stefan Vukic, 17 godina, koji kaze za sebe da je cudo od deteta i kosarkasa. Od srca mu zelimo da osvoji prvo mesto, zasluzio je.

U subotu ce, dakle, na terenu kod Gimnazije, biti pravo ludilo, jer ce pored basketa, trojkasa i zakucavanja, publiku zabavljati AJS NIGRUTIN i dvojica DJ-eva. Vidimo se u Sokobanji, u subotu uvece!

autor:

Vladimir S. Putnik

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt