Sokobanja - Sredstva za Centar za stare - Vesti Soko TV 11.02.2011.godine

Državni sekretar u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu Sanja Čeković uručila je danas predsedniku Opštine Sokobanja Dimitriju Lukiću Rešenje Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu o dodeli sredstava iz prihoda od igra na sreću, u iznosu od 1 200 000 dinara za projekat Centar za stare.

Sokobanja - Sredstva za Centar za stare - Vesti Soko TV 11.02.2011.godine
11 Februar 2011

11.02.2011. VEST – Sredstva za Centar za stare

centar za stare Državni sekretar u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu Sanja Čeković uručila je danas predsedniku Opštine Sokobanja Dimitriju Lukiću Rešenje Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu o dodeli sredstava iz prihoda od igra na sreću, u iznosu od 1 200 000 dinara za projekat “Centar za stare”. Ovo je veoma značajan projekat za našu opštinu i sredstva koja smo dobili od Ministarstva su su od posebnog značaja, kaže predsednik Opštine Sokobanja Dimitrije Lukić. Zbog poznatih okolnosti projekat “Centar za stare” ušao je u problem sa finansiranjem, tako da je posle odobrenja ovih sredstava sasvim izvesno da će projekat zaživeti - ono što je najvažnije je da se obezbedi i opremi prostor za dnevni prihvat starih lica u stanju socijalne potrebe, dodaje Lukić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt