SOKOBANJA - Novi predsednik za bolji start FK TREBIČ

Sokobanjski fudbalski klub "Trebic MM", osnovan 1972. godine, do sada se takmicio, sa promenljivim uspehom, u Opštinskoj ligi Sokobanja i Okružnoj ligi Zajecar, ali je poslednje dve godine u veoma teškoj situaciji, materijalnoj, ali i moralnoj, tako da na pojedinim utakmicama nije bilo dovoljno igraca za odigravanje duela.

SOKOBANJA - Novi predsednik za bolji start FK TREBIČ
8 Decembar 2008

Sokobanjski fudbalski klub "Trebic MM", osnovan 1972. godine, do sada se takmicio, sa promenljivim uspehom, u Opštinskoj ligi Sokobanja i Okružnoj ligi Zajecar, ali je poslednje dve godine u veoma teškoj situaciji, materijalnoj, ali i moralnoj, tako da na pojedinim utakmicama nije bilo dovoljno igraca za odigravanje duela. Kako su i drugi klubovi opštinske lige u manje-više slicnim problemima, liga jesenas nije startovala. Zbog nagomilanih problema i iznalaženja nacina za njihovo rešavanje, u utorak, 2. decembra, 2008. godine, održana redovna Izborna skupština FK "Trebic MM"

Potpredsednik kluba Radomir Milovanovic je prisutnim clanovima Skupštine, (prisutno je bilo 17 delegata), procitao predloženi Dnevni red, a nakon toga se pristupilo izboru Radnog predsedništva, (Zoran Šujica, Radiša Markovic i Radomir Milovanovic) i Verifikacione komisije. Izveštaj o radu kluba za period izmedu dva zasedanja Skupštine, 2004. do 2008. godine, podneo je potpredsednik Radomir Milovanovic, naglasivši da klub jeste u teškocama, ali treba da nastavi da živi.

- Pre dve godine, kada smo Marka Mickovskog izabrali za direktora kluba, finansijska pomoc od firme "Trebic MM" nam je bila oko 70%, nešto smo dobijali od opštine, ali najvecu pomoc, prijateljsku, moralnu i saradnicku imali smo od FK "Ozren". Ipak, poslednje dve godine su bile najteže za FK "Trebic", jer je glavni sponzor odustao od pomaganja i klub je morao da istupi iz Opštinske lige, - kaže Milovanovic.

Za novog predsednika Skupštine FK "Trebic MM", izabran je Dragan M. Nikolic, od dva predložena kandidata, zatim dva potpredsednika i novi clanovi Upravnog odbora, koji ce uciniti sve što je u njihovoj moci da klub stane na noge, nastavi takmicenje, a ambicije rukovodstva su da se sokobanjski "Trebic" ponovo nade u Okružnoj ligi Zajecar.

- Radicu uvek u interesu kluba i ako negde pogrešim sam cu otici, nece niko morati da me smenjuje! Dobicemo pomoc od SO Sokobanja, a ja pozivam sve koji žele i mogu da nam pomognu, da nam se pridruže, - rekao je novoizabrani predsednik Dragan M. Nikolic.

U nastavku sednice izabran je troclani Nadzorni odbor, a sledeci potez ima Upravni odbor koji treba da izabere sekretara i pripremi izmene i dopune Statuta.

* * *

autor:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt