SOKOBANJA - KDS (odgovor)

Kablovsko distributivni sistem (KDS) Sokobanja, koji posluje u sastavu PTT Srbije, radi sve po zakonu, po radnim nalozima i cenovniku, za odredene radove i utrošeni materijal i neosnovane su sumnje celnika Pokreta potrošaca Sokobanje, o nepravilnostima u našem radu, - rekao nam je Zoran Stojkovic

SOKOBANJA - KDS (odgovor)
19 Novembar 2008

- Kablovsko distributivni sistem (KDS) Sokobanja, koji posluje u sastavu PTT Srbije, radi sve po zakonu, po radnim nalozima i cenovniku, za odredene radove i utrošeni materijal i neosnovane su sumnje celnika Pokreta potrošaca Sokobanje, o nepravilnostima u našem radu, - rekao nam je Zoran Stojkovic, rukovodilac KDS Sokobanja.

U Sokobanji je za novembar predvidena promena kablovsko distributivne mreže i prelazak na novi sistem i putem sredstava javnog informisanja u Sokobanji i pisanim obaveštenjima, korisnicima je naloženo da od svojih objekata do ulica iskopaju kanale u koje ce položiti plasticne cevi precnika 40 mm, kroz koje ce proci kablovi.

- Mi, KDS i PTT, imamo obavezu da te poslove obavimo duž ulica, ali na privatnoj imovini to rade vlasnici imovine i pretplatnici KDS-a. Na insistiranje vlasnika, možemo u njegovom dvorištu iskopati kanal, ali u tom slucaju placa se 350,oo din po dužnom metru, a to je regulisano ugovorom i cenovnikom, - kaže Stojkovic.

Na izrecenu primedbu Pokreta Potrošaca Sokobanje, da za KDS prikljucak pojedini korisnici treba da izdvoje 7.000,oo dinara, a neki maltene ništa, Zoran Stojkovic odgovara:

- Cena prikljucka je 5.400,oo dinara i nju ce preko racuna platiti novi korisnici, a ne i stari koji vec godinama imaju prikljucak. Vrši se zamena kablova, zamena sistema i ne možemo vec postojecim korisnicima ponovo naplatiti prikljucak, - objašnjava Stojkovic.

Rukovodilac KDS-a u Sokobanji, kaže da u svakom trenutku, bilo kome, ne samo clanovima Pokreta potrošaca Sokobanje, može dati na uvid ugovore sacinjene sa pretplatnicima, cenovnike i radne naloge, jer je sve potpuno ispravno.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt