Skup alergologa u Spesijalnoj bolnici Sokobanja - Vesti TV Sokobanja

Skup alergologa u organizaciji sekcije za alergologiju i kliničku imunologiju Srpskog lekarskog društva u saradnji sa Specijalnom bolnicom “Sokobanja”, a na temu-probiotici održan je juče.

Skup alergologa u Spesijalnoj bolnici Sokobanja - Vesti TV Sokobanja
20 Maj 2011

20. 05. 2011. VEST: ALERGOLOZI

Skup alergologa u organizaciji sekcije za alergologiju i kliničku imunologiju Srpskog lekarskog društva u saradnji sa Specijalnom bolnicom “Sokobanja”, a na temu-probiotici održan je juče. Saradnja sa Specijalnom bolnicom “Sokobanja” je postala tradicija i naša sekcija već godinama organizuje ovde sastanke, kaže predsednica sekcije za alergologiju i kliničku imunologiju Srpskog lekarskog društva, šef alergološko imunološke laboratorije Instituta “Torlak”, dr Olga Vučkovič. Specijalista pedijatrije, alergolog i klinički imunolog, dr Mirjana Živanović, kaže da ovakvi skupovi, imaju veliki značaj za Specijalnu bolnicu “Sokobanja”, za pacijente i sugradjane. Prvo, uvodno predavanje o probioticima održala je dr Marina Atanasković Marković iz Dečije bolnice u Tiršovoj, a drugo predavanje na temu: “Praktična primena probiotika”, mr Mirjana Živanović iz Specijalne bolnice “Sokobanja”. Prisustvovali su stručnjaci iz Beograda i svih delova Srbije, kao i lekari sokobanjskih zdravstvenih ustanova.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt