Škola ribolova u Sokobanji - Vesti TV Sokobanja

Škola ribolova u Sokobanji :: Škola ribolova koju za učenike Osnovne škole „Mitropolit Mihailo“ organizuje Udruženje sportskih ribolovaca „Moravica“, počeće sa radom u subotu 19. marta, saznajemo od predsednika Udruženja Aleksandara Jankovića.

Škola ribolova u Sokobanji - Vesti TV Sokobanja
11 Mart 2011

11.03.2011. VEST – Škola ribolova u Sokobanji

skola-ribolovaŠkola ribolova koju za učenike Osnovne škole „Mitropolit Mihailo“ organizuje Udruženje sportskih ribolovaca „Moravica“, počeće sa radom u subotu 19. marta, saznajemo od predsednika Udruženja Aleksandara Jankovića. Učenici će biti podeljeni u dve grupe, od prvog do četvrtog i od petog do osmog razreda. Zainteresovana deca od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole treba da se jave u subotu u 10 časova , a učenici starijih razdreda od petog do osmog u 11 časova u prvoj učionici u prizemlju Velike škole. Naredne nedelje krenuće se sa teorijskom nastavom, a početkom maja za sve polaznike biće održan i pokazni čas na vodi. Za sve zainteresovane učenike od prvog do osmog razreda škola je besplatna, kaže Janković.


15.03.2011. VEST - Skupština USR „Moravica“

Redovna Skupština Udruženja sportskih ribolovaca "Moravica" biće održana u nedelju 27. marta sa početkom u 11 časova. Na dnevnom redu naći će se redovne tačke koje se odnose na realizaciju planiranih aktivnosti i finansijsko poslovanje tokom 2010.godine, kao i na donošenje Plana rada i Finansijskog plana za 2011.godinu, saznajemo od predsednika Udruženja sportskih ribolovaca “Moravica” Aleksandra Jankovića.


Udruženje sportskih ribolovaca “Moravica” za učenike Osnovne škole “Mitripolit Mihailo” organizuje školu ribolova koja će početi sa radom za desetak dana, saznajemo od predsednika Udruženja Aleksandra Jankovića. Za sve zainteresovane učenike od prvog do osmog razreda škola je besplatna, kaže Janković. Deca će biti podeljena u dve grupe, od prvog do četvrtog i od petog do osmog razreda. Prema rečima Jankovića, od narednog ponedeljka krenuće se sa teorijskom nastavom, a početkom maja za sve polaznike biće održane i pokazne vežbe na vodi.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt