Ručak za 150 dinara

Ručak za 150 dinara:: Odlazak na ručak u restoran za mnoge je luksuz. Međutim, u pojedinim restoranima u Zaječaru može se dobiti ceo obrok za samo 150 dinara.

Ručak za 150 dinara
7 Maj 2011

Ručak za 150 dinara

Izvor: B92

rucak za 150 Zaječar -- Odlazak na ručak u restoran za mnoge je luksuz. Međutim, u pojedinim restoranima u Zaječaru može se dobiti ceo obrok za samo 150 dinara.

Zaječarski ugostitelji kažu da su na svoj meni uvrstili ovakav ručak zbog lošeg materijalnog stanja građana.

Kuvano jelo, parče mesa, salata i hleb, za samo 150 dinara, mnogim stanovnicima Zaječara koji nemaju redovne prihode svakodnevno rešava problem ručka.

Ovako jeftin obrok vlasnici dva restorana u Zaječaru osmislili su, kako kažu, zbog lošeg materijalnog stanja mnogih sugrađana.

Ugostitelji kažu da već imaju stalne mušterije i da upravo zbog njih, iako nemaju veliku zaradu, ne menjaju cenu ručka.

Niske cene obroka privlače mušterije plitkog džepa, penzionere, omladinu, sportiste, samce, ali i domaćice i poslovne žene koje nemaju vremena za kuvanje, a uz to dobro znaju da je teško pripremiti kompletan ručak za samo 150 dinara.

Pokazatelj loše materijalne situacije građana Timočke krajine su i statistički podaci, koji pokazuju da je ovde nezaposlenost među najvišima, a prosečne zarade među najnižima u Srbiji. To se naravno odražava i na broj onih koji koriste usluge narodne kuhinje u kojima su obroci potpuno besplatni.

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt