Rtanjski maraton-Vrmdža 2012 - Vesti RTV Sokobanja

Rtanjski maraton:: U subotu, 14. aprila, sa početkom u 11 časova, biće održan Rtanjski maraton-Vrmdža 2012, u organizaciji biciklističkog kluba Gorski iz Sokobanje i MZ Vrmdža.

Rtanjski maraton-Vrmdža 2012 - Vesti RTV Sokobanja
23 Mart 2012

biciklistički klub gorski sokobanja23.03.2012. VEST - „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“

U subotu, 14. aprila, sa početkom u 11 časova, biće održan „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“, u organizaciji biciklističkog kluba „Gorski“ iz Sokobanje i MZ Vrmdža. „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“ obuhvataće 3 maratona: Mali - 15 km, Srednji - 30 km i Veliki - 45 km. Trku će obezbeđivati redarska služba, MUP Sokobanja i Hitna služba sa terenskim vozilom. Start/cilj maratona biće ispred OŠ Mitropolit Mihajlo – Vrmdža. Ove godine Rtanjski maraton - Vrmdža 2012 računaće se za Maraton ligu Srbije. Pored bodova koji će se osvajati, obezbeđene su i medalje, pehari pobednicima i novčane nagrade za prva tri mesta u apsolutnom plasmanu svih maratona. Biće obezbeđene i specijalne nagrade namenjene OŠ Mitropolit Mihailo - Vrmdža, koja broji 15 učenika od 1. do 4. razreda osnovne škole. Posle zvaničnog dela trke i ceremonije dodela nagrada, MZ Vrmdža prirediće ručak i prodajnu izložbu domaćih proizvoda, hrane i pića, koji su autentični za ovaj lokalitet. U planu je i organizacija Bukovičkog maratona za 2013- u i Devičkog maratona za 2014-u godinu. Za 2015-u god. planirano je da se objedine ovi maratoni jednim Velikim sokobanjskim maratonom čime bi se zaokružila Maraton liga Sokobanje.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt