RARIS održala u Beogradu prezentaciju investicionih potencijala istočne Srbije - Vesti Soko TV

Prezentacija pod nazivom “ Na istoku nešto novo” organizovana je u saradnji sa Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza – SIEPA i uz podršku Nemačke organizacije za tehničku pomoć GIZ.

RARIS održala u Beogradu prezentaciju investicionih potencijala istočne Srbije - Vesti Soko TV
1 Februar 2011

01.02.2011. V E S T – RARIS održala u Beogradu prezentaciju investicionih potencijala istočne Srbije

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije - RARIS je 31. januara održala u Beogradu prezentaciju investicionih potencijala istočne Srbije za predstavnike stranih misija u Beogradu, predstavništva inostranih privrednih komora, privredne predstavnike, poslovna udruženja, investicione fondove. Prezentacija pod nazivom “ Na istoku nešto novo” organizovana je u saradnji sa Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza – SIEPA i uz podršku Nemačke organizacije za tehničku pomoć GIZ. Veliki broj prisutnih je imao priliku da vidi, za tu priliku pripremljen, promotivni film i da se upozna sa investicionim ambijentom u istočnoj Srbiji, kao i sa podsticajima koje Vlada Srbije daje svima onima koji žele da investiraju u taj region. Prezentaciji su prisustvovali i u diskusiji učestvovali ambasadori Ruske Federacije i Austrije, generalni sekretar Komore italijansko-srpskih privrednika, Helensko poslovno udruženje Srbije, kao i prvi sekretari i predstavnici odeljenja za ekonomsku saradnju pri ambasadama Nemačke, Finske, Izraela, N.R. Kine, Francuske, Japana, Turske, Švedske, Kanade, Danske, Češke, Grčke. Oni su pokazali veliko interesovanje za sektore poljoprivrede, hemijske i tekstilne industrije, obnovljive izvore energije, itd. Prezentaciji su prisustvovali i predstavnici Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja kao i više opština i drugih partnra iz našeg regiona.Učesnicima prezentacije je podeljen Vodič za investiture u Timočku krajinu na nemačkom, engleskom i srpskom jeziku kao i baza sa 33 investiciona projekta. Stoji u Saopštenju dostavljenom našoj redakciji.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt