Radničko sportski susreti Saveza samostanih sindikata Srbije - Vesti Soko TV 07.10.2010.godine

Četvrti po redu radničko sportski susreti Saveza samostanih sindikata Srbije počeli su juče u Sokobanji i trajaće do nedelje 10. oktobra./ Ministar rada Rasim Ljajić izjavio je danas da će predložiti Vladi da se minimalna cena rada poveća sa sadašnjih 90 na 95 dinara./ Povodom Dečije nedelje učenici O. Š. "Mitropolit Mihailo" i mališani Pretškolske ustanove "Bucko", danas posetili predsednika opštine Sokobanja

Radničko sportski susreti Saveza samostanih sindikata Srbije - Vesti Soko TV 07.10.2010.godine
7 Oktobar 2010

07.10.2010. VEST – Radničko sportski susreti Saveza samostanih sindikata Srbije

Četvrti po redu radničko sportski susreti Saveza samostanih sindikata Srbije počeli su juče u Sokobanji i trajaće do nedelje 10. oktobra. Domaćin susreta je hotel “Zdravljak” koji je ove godine ugostio 350 učesnika iz 14 sindikata. Učesnici će se ove godine nadmetati u 17 discplina.


07.10.2010. V E S T – Moguće povećanje minimalne cene rada sa 90 na 95 dinara

Ministar rada Rasim Ljajić izjavio je danas da će predložiti Vladi da se minimalna cena rada poveća sa sadašnjih 90 na 95 dinara. Time bi minimalna plata bila povećana za oko 800 dinara, na 16.500 dinara. Ljajić je rekao da posle prošlonedeljnog sastanka Socijalno-ekonomskog saveta na kome nije bilo dogovora poslodavaca i sindikata, nema pomaka, te će predložiti da Vlada odredi minimalnu cenu rada. Sindikat je na sastanku insistirao da minimalna cena bude 100 dinara odnosno da minimalna mesečna zarada bude 17.400 dinara, dok su poslodavci navodili da se "ne bi protivili" ako bi bila 93 dinara". "Mislim da je 95 dinara kompromisno rešenje koje ekonomski može biti održivo i koje je socijalno odgovorno", rekao je Ljajić novinarima. Predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković rekao je agenciji Beta da se Unija poslodavaca slaže i sa predlogom da minimalna cena rada bude 95 dinara po satu, ali da se sa tim iznosom ne slažu sindikati koji traže 100 dinara po satu.


07. 10. 2010. VEST: Mališani danas posetili predsednika opštine Sokobanja

Povodom Dečije nedelje učenici O. Š. "Mitropolit Mihailo" i mališani Pretškolske ustanove "Bucko", danas posetili predsednika opštine Sokobanja, Dimitrija Lukića. Učenici i predškolci su predsedniku Opštine izneli svoje probleme - kažu da su zadovoljni dogovorima sa predsednikom opštine Dimitrijem Lukićem i da im je veoma drago što su imali priliku da predsedniku izlože svoja mišljenja i probleme.


07.10.2010.god. Stanje bezbednosti u Sokobanji Stabilno

Bojan MilivojevićU opštini Sokobanja, stanje bezbednosti, pre svega lična i imovinska sigurnost građana je na zadovoljavajućem nivou, kaže Bojan Milivojević, komandir policijske stanice u Sokobanji. U septembru mesecu nije bilo izvršenih krivičnih dela imovinskog karaktera sa nepoznatim izvršiocem a sa aspekta javnog reda i mira, obezbeđen je stabilan javni red i mir koji se ogleda u smanjenu prekršaja iz ove oblasti za 18 posto u odnosu na isti period 2009 godine, kaže Milivojević.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt