Putevi i sneg u sokobanjskoj opštini - Vesti Soko TV 24.01.2011.godine

Svi lokalni putni pravci na teritoriji naše Opštine su prohodni, saznajemo do Bojana Todosijevića iz Direkcije za Urbanizam i izgradnju.

Putevi i sneg u sokobanjskoj opštini - Vesti Soko TV 24.01.2011.godine
24 Januar 2011

24.01.2011. V E S T – Putevi i sneg u sokobanjskoj opštini

Svi lokalni putni pravci na teritoriji naše Opštine su prohodni, saznajemo do Bojana Todosijevića iz Direkcije za Urbanizam i izgradnju. Todosijević kaže da su radnici Direkcije na uzbrdicama i klizavim deonicama dodavali rizli, i dodadje da obzirom da su metereolozi najavili prestanak padavina ali i niže temperature vazduha, to može stvoriti dodatni problem jer so i rizla ne deluju na niskim temperatruma. Prema rečima Zorana Maslovarića direktora „Ozren puta“ prohodni su i regionalni putni pravci koje održava ovo preduzeće. I pored toga što su svi putni pravci prohodni,zbog snega koji se mestimično zadržao na kolovozu iz sokobanjske Direkcije i „Ozren puta“ apeluju na vozače da budu oprezni kao i da bez zimske opreme ne kreću na put.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt