PRVA HARMONIKA i ove godine u organizaciji OTKS - Vesti TV Sokobanja

PRVA HARMONIKA i ove godine u organizaciji OTKS :: Četrdeset deveti po redu Medjunarodni festival Prva harmonika Sokobanje održava se i ove godine u organizaciji OTKS. Na poslednjoj sednici UO, koji je ujedno i festivalski odbor doneta je odluka o terminu održavanja takmičenja.

PRVA HARMONIKA i ove godine u organizaciji OTKS - Vesti TV Sokobanja
27 Maj 2011

27.05.2011. VEST – Bata harmonika

Četrdeset deveti po redu Medjunarodni festival Prva harmonika Sokobanje održava se i ove godine u organizaciji OTKS. Na poslednjoj sednici UO, koji je ujedno i festivalski odbor doneta je odluka o terminu održavanja takmičenja. Takmičenje kao i svake godine ima 3 faze: četvrt-finale, polu-finale i finale. Četvrt-finale će se održati 10, 11 i 12 juna, 8 i 9 jula će biti polufinale dok će finale biti 12 i 13 avgusta. Kad su polufinale i finale u pitanju mladje kategorije takmiče se prvog dana, a starije drugog. I ove godine ima 8 kategorija.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt