PROLEĆNA AKCIJA ČOŠĆENJA - Vesti RTV Sokobanja

Velika prolećna akcija čišćenja grada počela je 19. marta i u planu je da se završi do 9. aprila, saznajemo od upravnice Službe ostalih komunalnih delatnosri JKP Napredak, Sanje Knežević.

PROLEĆNA AKCIJA ČOŠĆENJA - Vesti RTV Sokobanja
29 Mart 2012

komunalno-preduzece-napredak-sokobanja30. 03. 2012. VEST: PROLEĆNA AKCIJA

Velika prolećna akcija čišćenja grada počela je 19. marta i u planu je da se završi do 9. aprila, saznajemo od upravnice Službe ostalih komunalnih delatnosri JKP "Napredak", Sanje Knežević. Radi se svakog dana i vikendom, a dnevno se postavlja 6 otvorenih kontejnera, koji se sutradan prazne i prema utvrdjenom rasporedu postavljaju na drugu lokaciju. Biće organizovana i dopuna akcije, tako da će gradjani koji ne budu stigli da po ovom rasporedu izbace svo smeće moći da se jave JKP "Napredak", koje će u dogovoru sa Direkcijom za urbanizam i izgradnju, koja je naručilac posla, da organizuje dopunu. Sem planiranih 132 kontejnera imaćemo dopunu od desetak kontejnera, kaže ona i poziva gradjane da ukoliko im jedan kontejner ne bude dovoljan da izbace svo smeće, da se naknadno jave kako bi JKP "Napredak" nakon završetka akcije još par dana na lokacijama gde je potrebno postavljalo kontejnere. Uporedo sa akcijom čišćenja, pojačan je i program rada na higijeni i zelenilu.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt