Projekat O2 SVUDA OMLADINSKE ORGANIZACIJE SOKOBANJA

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije ( www.mos.gov.rs, www.zamislizivot.org ) je u okviru konkursa za podizanje kapaciteta omladinskih udruženja podržalo projekat „O2 SVUDA“ Omladinske organizacije Sokobanja.

Projekat O2 SVUDA OMLADINSKE ORGANIZACIJE SOKOBANJA
26 Jul 2010

REPUBLIKA SRBIJA MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA Sektor za omladinu

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije(www.mos.gov.rs, www.zamislizivot.org) je u okviru konkursa za podizanje kapaciteta omladinskih udruženja podržalo projekat „O2 SVUDA“ Omladinske organizacije Sokobanja.

Primarni cilj projekta, koji je u skladu sa Nacionalnom strategijom za mlade, je podsticanje aktivnog učećča mladih u društvu. Takođe, ciljevi projekta su i podizanje kapaciteta Omladinske organizacije Sokobanja putem edukacije lokalnih koordinatora u selima opštine Sokobanja, iz oblasti volontarizma i organizovanja lokalnih inicijativa, radi poboljšanja mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih. Ciljna grupa i korisnici projekta su mlasi od 16-30 godina iz Sokobanje i 5 sokobanjskih sela (Jošanica, Dugo Polje, Resnik, Vrmdža i Trubarevac).

Projektom je predviđeno nekoliko aktivnosti:

• Trening na temu volonterizam

• Trening „Organizovanje lokalnih inicijativa“

• Akcija u izabranom selu

• Akcija u Sokobanji

Treninzi će se sprovesti u vidu jednodnevnih predavanja u prostorijama Organizacije za lokalnu inicijativu Sokobanja, a vodiće je stručnjaci koji imaju iskustva u navedenim oblastima.

Nakon treninga mladi će biti u prilici da primene stečeno znanje i to organizovanjem ulučnih akcija, u Sokobanji i u jednom izabranom selu. To će uticati na povećnje aktivizma mladih u opštini Sokobanja, kao i na kapacitet same Omladinske organizacije Sokobanja.

MLADI, BEZ OBZIRA GDE ŽIVITE, UKLJUČITE SE!

DAJTE SVOJ DOPRINOS REALIZACIJI PROJEKTA!

DONESITE SVOJ ENTUZIJAZAM I NOVE IDEJE, A MI ĆEMO VAM UZVRATITI ISKUSTVOM I ZNANJEM!

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt