Produžen rok za obnovu registracije poljoprivrednih gazdinstava - Vesti TV Sokobanja

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede na molbu Udruženja poljoprivrednika, produžilo je rok za obnovu registracije poljoprivrednih gazdinstava do 30. aprila.

Produžen rok za obnovu registracije poljoprivrednih gazdinstava - Vesti TV Sokobanja
5 April 2011

05. 04. 2011. VEST: REGISTRACIJA GAZINSTAVA

poljoprivredna gazdinstva Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede na molbu Udruženja poljoprivrednika, produžilo je rok za obnovu registracije poljoprivrednih gazdinstava do 30. aprila. Ove godine poljoprivrednici vrše obnovu registracije svog gazdinstva samo ako imaju neke promene, a ukoliko gazdinstva nemaju nikakvu promenu u odnosu na prethodnu godinu, treba da dostave samo izjavu o tome. Obrazac za ovu svrhu je upućen poljoprivrednicima na kućnu adresu. Da bi se registrovalo poljoprivredno gazdinstvo, neophodno je da u gazdinstvu postoji najmanje 0,5 hektara poljoprivrednog zemljišta, a za obavljanje stočarske, vinogradarske ili povrtarske proizvodnje i drugih oblika poljoprivredne proizvodnje dovoljno je korišćenje i manje površine. Gazdinstva mogu registrovati fizička i pravna lica kao i preduzetnici, a ukoliko poljoprivrednici ili pravna lice žele da se upišu u Registar poljoprivrednih gazdinstava, neophodno je da se obrate lokalnoj filijali Uprave za trezor Ministarstva finansija gde će dobiti sve neophodne podatke i formulare koje je neophodno ispuniti.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt