Probno testiranje učenika 6. razreda - Vesti RTV Sokobanja

OŠ Mitropolit Mihailo sprovešće probno testiranje učenika 6. razreda, generacije koja će prvi put polagati na završnom ispitu i kombinovani test iz fizike, hemije, geografije, istorije i biologije.

Probno testiranje učenika 6. razreda - Vesti RTV Sokobanja
28 Mart 2012

28.03.2012. VEST

testiranje ucenikaOŠ "Mitropolit Mihailo" sprovešće probno testiranje učenika 6. razreda, generacije koja će prvi put polagati na završnom ispitu i kombinovani test iz fizike, hemije, geografije, istorije i biologije. Obzirom da ućenici 6. razreda nemaju hemiju, taj predmet će biti izbačen iz kombinovanog testa. Testiranje će se obaviti u subotu 31. marta od 10 do 12 časova. Autobusi koji voze decu iz sela saobraćaće po redovnom rasporedu vožnje za ujutru, a deca će se vraćati kući u pola 1. Testiranje je zamišljeno kao pravi ispit, a od pribora je potrebno poneti olovke i gumicu, a od ličnih stvari će moći da unesu samo flašicu vode. Rezultati testa neće imati nikakav uticaj na ocene učenika, kaže Jelena Milenović, direktorka OŠ "Mitropolit Mihailo". Nastavna subota koja je planom nadoknade trebalo da se održi 31. marta, pomerena je za 28. april.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt