Probni završni ispit - Vesti RTV Sokobanja

Probni test završnog ispita za učenike 8. razreda Osnovne škole održaće se sutra. Test iz srpskog jezika počinje u 9 časova, a test iz matematike u 12 časova. Učenicima putnicima je prevoz organizovan.

Probni završni ispit - Vesti RTV Sokobanja
20 April 2012

Probni završni ispit20.04.2012. VEST – Probni završni ispit

Probni test završnog ispita za učenike 8. razreda Osnovne škole održaće se sutra. Test iz srpskog jezika počinje u 9 časova, a test iz matematike u 12 časova. Učenicima putnicima je prevoz organizovan. Cilj je da učenici još jednom prodju proceduru koja ih očekuje na završnom ispitu, da na vreme testiraju svoja znanja i da nastavnici naprave dobar plan kako bi u narednom periodu pomogli učenicima da se dobro pripreme za završni ispit. Ispit će se polagati u sali i 4 učionice na srednjem spratu. Sve pripreme za probni test su završene, kaže Tanja Nikolić, pomoćnik direktora OŠ "Mitropolit Mihailo". Nakon izrade probnog testa nastavnici će imati stručna veća na kojima će biti izvršena detaljna analiza testa. 31. marta održan je i probni test za učenike 6. razreda koji će biti 1. generacija koja će u junu mesecu 2014. godine polagati završni ispit u pravom smislu, test iz srpskog jezika, matematike i kombinovani test sa zadacima iz geografije, istorije, hemije, biologije i fizike.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt