Probni test za osmake - OŠ Mitropolit Mihailo - Vesti TV Sokobanja

Probni testovi za osmake u OŠ Mitropolit Mihailo održaće se u subotu 21. maja. Test iz srpskog jezika biće organizovan u terminu od 9 do 11 časova, a iz matematike od 12 do 14 časova. Probni test i završni ispit polagaće se u sali za fizičko i u 5 učionica na 1. spratu nove škole.

Probni test za osmake - OŠ Mitropolit Mihailo - Vesti TV Sokobanja
18 Maj 2011

18.05.2011. VEST – Probni test

Probni testovi za osmake u OŠ "Mitropolit Mihailo" održaće se u subotu 21. maja. Test iz srpskog jezika biće organizovan u terminu od 9 do 11 časova, a iz matematike od 12 do 14 časova. Probni test i završni ispit polagaće se u sali za fizičko i u 5 učionica na 1. spratu nove škole. Stolovi će biti numerisani, a spiskovi rasporeda sedenja će već sutra biti istaknuti na vratima učionica. Rezultati probnih testova biće objavljeni u ponedeljak, kada će ih nastavnici i učenici analizirati. Pomoćnica direktora OŠ "Mitropolit Mihailo" Tanja Nikolić, pozvala je 154 učenika 8. razreda da u 8 časova i 30 minuta budu ispred škole.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt