Problemi sa isporukom uglja - Vesti TV Sokobanja

Problemi sa isporukom uglja:: Veliki broj građana, članova sindikata prethodnih dana obratio se Savetu MZ Sokobanja u vezi problema koje ima sa isporukom uglja

Problemi sa isporukom uglja - Vesti TV Sokobanja
21 Oktobar 2011

21.10.2011. V E S T – Nema uglja

nema uglja Veliki broj građana, članova sindikata prethodnih dana obratio se Savetu MZ Sokobanja u vezi problema koje ima są isporukom uglja. Savet MZ Sokobanja povodom toga iniciraće sastanak na kome će biti pozvani predstavnici i članovi sindikata, predsednik opštine Dimitrije Lukić, direktorka Direkcije Violeta Kostić, direktor RMU „Soko” Ilija Knežević i zamenik direktora JP PEU „Resavica” Dušan Pokrajac. Velikom broju građana koji su preko sindikalnih organizacija uplatili ugalj on još uvek nije isporučen, a pojedini sindikati nisu ni mogli da uplate zadnju ratu, kaže predsenik Saveta MZ Sokobanja Vlada Milojković. Milojković dodaje da nije u redu da naši građani koji žive na teritoriji gde se rudnik i nalazi po prioritetu budu uvek poslednji, kada je u pitanju snabdevanje ovim energentom. Sastanak će biti održan u ponedeljak 24. oktobra, są početkom u 17 časova i 30 minuta u Velikoj sali iznad Vatrogasnog.


21.10.2011. VEST- Ugalj SNS

Predsednik Saveta za informisanje Srpske napredne stranke Danijela Vasiljević je povodom neažurne isporuke uglja meštanima Sokobanje sazvala Konferenciju za novinare na kojoj je rekla da taj problem ne datira od juče i da je ovaj slučaj samo eskalacija postojećeg problema. Ona je rekla da postoji mogućnost da jedan deo stanovništva uopšte ne dobije ugalj. Takođe, ona je postavila pitanje zašto je isporuka uglja ograničena vremenski i količinski.


21.10.2011. VEST – Normalizacija isporuke uglja

Zamenik direktora JP PEU Resavica Dušan Pokrajac, izjavio je da će se isporuka uglja meštanima normalizovati, i da će se završiti do kraja novembra. On je dodao da je ceo zastoj nastao zbog problema samog rudnika Soko u proizvodnji i da je to prevaziđemo. Na pitanje da li će prisustvovati sastanku MZ Sokobanja, predsednika opštine i predstavnika sindikata, odgovorio je da ga još niko nije pozvao na taj sastanak.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt