Problemi na liniji Sokobanja - Radenkovac Vesti Soko TV 01.02.2011.godine

Selo Radenkovac ovih dana ima probleme sa redovnom linijom Sokoprevoza: Sokobanja-Radenkovac, saznajemo od predsednika MZ Radenkovac, Bobana Stojanovića.

Problemi na liniji Sokobanja - Radenkovac Vesti Soko TV 01.02.2011.godine
1 Februar 2011

01. 02. 2011. VEST: Problemi na liniji Sokobanja - Radenkovac

Selo Radenkovac ovih dana ima probleme sa redovnom linijom „Sokoprevoza“: Sokobanja-Radenkovac, saznajemo od predsednika MZ Radenkovac, Bobana Stojanovića. On se obratio dispičarskoj službi „Sokoprevoza“ i dobio je odgovor da autobus juče popodne nije saobraćao zbog leda na putu, linija je bila skraćena i autobus je išao samo do sela Jezero. Kada je jutros pitao, da li će linija sutra funkcionisati, odgovor je bio da najverovatnije iz istog razloga. Iz dispičarske službe „Sokoprevoza“, koja radi na rasporedu vožnje, dobili smo informaciju da juče popodne linija nije funkcionisala zbog leda na putu. Kada smo pitali dispičara da li će sutra i narednih dana ova linija funkcionisati, rekao nam je da sve zavisi od vremenskih uslova. A kontaktirali smo i Direkciju za urbanizam i izgradnju. Put Sokobanja – Radenkovac je prohodan, poslednji put je čišćen u subotu, a od tada nije bilo padavina, saznajemo od Bojana Todosijevića iz Direkcije za urbanizam i izgradnju. Nakon što smo dobili ovu informaciju, ponovo smo zvali dispičarsku službu „Sokoprevoza“ i pitali zašto linija ne saobraća kada je put prohodan, na šta je dispičar je odgovorio: autobus će ići sutra.

01.02.2011 VEST: Narodni miting SNS ispred Doma Narodne Skupštine u Beogradu

Srpska napredna stranka u subotu 5. februara održaće veliki Narodni miting ispred Doma Narodne Skupštine u Beogradu sa početkom u 12 časova. OO SNS Sokobanja tim povodom organizovaće besplatan prevoz do Beograda. Svi zainteresovani mogu da se prijave u sedištu Srpske napredne stranke koja se nalazi iznad vatrogasnog, do petka 04. februara u terminu od 10 do 13 časova ili tokom celog dana na broj telefona 066 -811-00-72. Predsednik OO SNS Sokobanja Vlada Milojković pozvao je sve građane,koje kako kaže, ova vlast nije uspela da ubedi da žive bolje da se bez obzira na stranačku pripadnost priključe mirnom protestu u subotu 5. februara.

01. 02. 2011. VEST: KARATE SEZONA

Prvo takmičenje u sezoni za karatiste „Ozren Sokotopa“, biće održano u subotu, 05. februara u Varvarinu. Reč je o kupu Funa Gaši Gičina. Ovo je jedan od kvalifikacionih turnira za Ligu šampiona, saznajemo od Ivane Zanfirović iz KK „Ozren Sokotop“. Prvo kolo Lige šampiona biće održano poslednje nedelje februara, a dva kola će se održati u martu. Iz ove lige biraju se članovi reprezentacije. Prva četiri takmičara iz svih kategorija odlaze na prvenstvo Evrope. Prvenstvo Evrope za mladje seniore i seniore biće održano u Londonu, a za takmičare do 18 godina u Holandiji.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt