Privatni izvršitelji, počeli sa radom / 20.07.2012.

Izvršenja za naplatu komunalnih usluga koja je obavljao Osnovni sud u Zaječaru-Sudska jedinica u Sokobanji, počeli su da vrše privatni izvršitelji, saznajemo od direktora JKP Napredak, Sase Drljače. Nadamo seda će sada izvršenja ići znatno brže i efikasnije, dodaje on

Privatni izvršitelji, počeli sa radom / 20.07.2012.
20 Jul 2012

sasa drljaca20. 07. 2012. VEST RTV Sokobanja: Čair i Carina

Radovi na izgradnji vodovodne mreže u naselju Čair privode se kraju. Da podsetimo, reč je o projektu u okviru programa javnih radova Nacionalne službe za zapošljavanje kojim je JKP "Napredak" konkurisalo ove godine. Više od 90% radova je završeno, ostalo je da se zatrpa kanal u jednoj ulici i da se urade par priključaka, tako da se nadam da ćemo u narednih nekoliko dana da završimo radove, kaže direktor JKP "Napredak", Sasa Drljača. Radovi su trajali 3 meseca, a bilo je angažovano 6 radnika. Kako su Javni radovi trajali do 15. jula, JKP "Napredak" je zadržalo 4 radnika kao radnike preduzeća da bi završilo radove. Radovi na fabrici vode u Carini, biće završeni danas. Fabrika radi već nekoliko dana, a rezultati analize su uredu. 2 filtera su napunjena i puštena u rad, a danas se pune peskom još 2 preostala fuiltera, tako da ce u toku dana biti kompletiran rad cele fabrike.

20. 07. 2012. VEST: Privatni izvršitelji

Izvršenja za naplatu komunalnih usluga koja je obavljao Osnovni sud u Zaječaru-Sudska jedinica u Sokobanji, počeli su da vrše privatni izvršitelji, saznajemo od direktora JKP "Napredak", Sase Drljače". Nadamo seda će sada izvršenja ići znatno brže i efikasnije, dodaje on. JKP "Napredak je krajem prošlog meseca krenulo sa utuženjima, nakon upućivanja opomena gradjanima koji nisu na vreme izmirili svoje obaveze prema preduzeću. Inače, prošlog meseca imali smo 93% naplate, što je zavidan nivo za naplatu komunalnih usluga, kaže Sasa Drljača.

20. 07.2012. VEST: Inspekcije

Nadležna inspekcija Opštineke uprave opštine Sokobanja je dana 18. 07. izvršila inspekciju kontrolišući primenu naredbe o zabrani trošenja vode u svrhu polivanja bašti, pranja i polivanja ulica,parkova, polivanja cveća i travnjaka, punjenja bazena i slično i podnela je 3 prekršajne prijave. Dana 19. 07. inspekcija je kontrolišući primenu naredbe podnela takodje 3 prekršajne prijave, stoji u saopštenju Opštineke uprave dostavljenom našoj redakciji.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt