Prenos mobilnog broja telefona 200 dinara - Vesti TV Sokobanja

Sva tri operatora Vip, Telenor i Telekom u fazi su pripreme za pružanje usluge zamene operatera mobilne telefonije uz zadržavanje istog broja, uključujući i prve tri cifre, što će građanima biti na raspolaganju od 1. jula.

Prenos mobilnog broja telefona 200 dinara - Vesti TV Sokobanja
18 Maj 2011

18. 05. 2011. VEST: Prenos broja 200 dinara

Sva tri operatera Vip, Telenor i Telekom u fazi su pripreme za pružanje usluge zamene operatora mobilne telefonije uz zadržavanje istog broja, uključujući i prve tri cifre, što će građanima biti na raspolaganju od 1. jula. Korisnici će za prenos broja plaćati naknadu od 200 dinara novom operatoru ukoliko taj trošak ne preuzme sam operator na sebe. Posle prenosa broja novi operator je dužan da plati 1.000 dinara kompaniji iz čije mreže je preuzet broj. Prema rečima Jasne Matić, državne sekretarke za digitalnu agendu, prenosivost brojeva po pravilu ne dovodi do velike seobe korisnika s jedne mreže na drugu, ali sama ta mogućnost podiže kvalitet usluga. Prenos broja može biti odbijen ukoliko je korisnik manje od tri meseca u mreži i u slučaju dugovanja. Prenošenje može da se odbije ukoliko je zahtev netačan ili pripejd korisnik nije registrovan ili se traži prenos broja iz korisničke grupe.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt