Preduzetnička zabava u Sokobanji - Vesti Soko TV 14.02.2011.godine

Tradicionalna preduzetnička zabava u organizaciji Opšteg udruženja preduzetnika-Sokobanja održaće se u subotu 19. februara u lokalu Bajs, sa početkom u 18h.

Preduzetnička zabava u Sokobanji - Vesti Soko TV 14.02.2011.godine
14 Februar 2011

14. 02. 2011. VEST: PREDUZETNIČKA ZABAVA

preduzetnicka-zabava Tradicionalna preduzetnička zabava u organizaciji Opšteg udruženja preduzetnika-Sokobanja održaće se u subotu 19. februara u lokalu "Bajs", sa početkom u 18h. Prošla godina je bila najteža godina što se preduzetništva tiče i smatram da nam je potrebno da se opustimo i ova zabava nam je dobrodošla, kaže podpredsednik IO Opšteg udruženja preduzetnika, Boris Trifić. Što se ove godine tiče, on kaže da je optimista i da očekuje da će biti bolje. Svake godine preduzetničkoj zabavi prisustvuje 100 do 150 preduzetnika i gostiju. Pozvani su predstavnivci lokalne samouprave, sokobanjske policije, poreske i tržišne inspekcije, kaže Trifić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt