Predstojeći Božićni praznici - Vesti TV Sokobanja

Protonamesnik Arhijerskog namesništva SPC u Sokobanji Ilija Čupić pozvao je sve vernike i građane da u miru i radosti provedu predstojeće Božićne praznike.

Predstojeći Božićni praznici - Vesti TV Sokobanja
4 Januar 2012

04.01.2012. VEST - BOŽIĆ

Protonamesnik Arhijerskog namesništva SPC u Sokobanji Ilija Čupić pozvao je sve vernike i građane da u miru i radosti provedu predstojeće Božićne praznike. On je obavestio da će se na Badnji dan ići po badnjak na šarbanovački put u 6 časova izjutra, nakon čega će u 8 časova biti služena Sveta Liturgija. U 16 i 30 biće večernje Bogosluženje i nalaganje badnjaka, dok će u ponoć, na sam Božić, biti služena Božićna Liturgija. Drugog i trećeg dana Božića biće služena Liturgija u 8 i 30.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt