Predstava amaterskog SB pozorišta "Amnezija" - Vesti Soko TV 22.09.2010.godine

Omladinski ansambl Amaterskog SB pozorišta u petak prikazuje predstavu "Amnezija" rađenu po motivima serije "Otvorena vrata"./ Omladinska organizacija-Sokobanja završava radove na projektu O2 svuda./ Zbog renoviranja, biblioteka "Stevan Sremac", neće raditi u subotu, ponedeljak i utorak./ Kako su nas obavestili iz JKP „Napredak” zbog radova na vodovodnoj mreži sutra u terminu od 7 do 15 časova./ Zpredstava-abog radova na dalekovodu sutra u terminu od 9 do 14 časova bez struje će biti: Vrmdža, Mužinac i deo Šarbanovca prema Mužincu.

Predstava amaterskog SB pozorišta "Amnezija" - Vesti Soko TV 22.09.2010.godine
22 Septembar 2010

22.09.2010. VEST – Predstava amaterskog SB pozorišta "Amnezija"

Omladinski ansambl Amaterskog SB pozorišta u petak prikazuje predstavu "Amnezija" rađenu po motivima serije "Otvorena vrata". Predstava će biti održana u sali bioskopa "Moravica" sa početkom u 20 časova. Cena ulaznice 100 dinara. Omladinci SB pozorišta, sa ovom predstavom gostovaće sutra u Knjaževcu.


22. 09. 2010. VEST: Omladinska organizacija-Sokobanja

omladinska organizacija sokobanjaOmladinska organizacija-Sokobanja završava radove na projektu O2 svuda. Predlogom projekta bilo je predvidjeno da mladi sa sela pristupe izradi mini predloga u cilju realizacije ideje za lokalnu akciju. Od pristiglih projekata, kao najkvalitetniji ocenjen je projekat omladine Dugog Polja, koji obuhvata uredjenje školskog terena. Projekt će biti završen u subotu 25. septembra, kaže Ljiljana Ivanović, predsednica Organizacije za lokalnu inicijativu, kada će na igralištu nastupiti KUD "Moravica" .


22. 09. 2010. VEST: Renoviranje biblioteke

Zbog renoviranja, biblioteka "Stevan Sremac", neće raditi u subotu, ponedeljak i utorak, 25., 27. i 28. septembra, i eventualno u sredu 29. septembra. Radiće samo pozajmna odeljenja, a Čitaonica i Internet ASTAL nece raditi.


22.09.2010. VEST – Radovi na vodovodnoj mreži

Kako su nas obavestili iz JKP „Napredak” zbog radova na vodovodnoj mreži sutra u terminu od 7 do 15 časova vodu neće imati naselja: Carina, Prevalac i Jabukar i ulice Svetog Save i Hajduk Veljka.


22.09.2010. VEST – Radovi na dalekovodu

Kako su nas obavestili iz sokobanjske Elektrodistribucije, zbog radova na dalekovodu sutra u terminu od 9 do 14 časova bez struje će biti: Vrmdža, Mužinac i deo Šarbanovca prema Mužincu.


22. 09. 2010. VEST: BK „GORSKI”

biciklistički klub gorski sokobanjaBiciklistički klub "Gorski" uspešno je završio ovogodišnju biciklističku sezonu. "Gorski" je ove sezone ostvario zavidne rezultate, učešćem na 10 trka, a organizovano je i 10 akcija, uglavnom iz sopstvenih sredstava, uz malu pomoć sponzora, kaže Predrag Milenković, predsednik kluba. Inače klub vrši i upis novih članova, različitih generacija i različitih kategorija članstva. Zainteresovani mogu da se obrate sedištu kluba ili na brojeve telefona koji su istaknuti na školskim vratima, gde su takodje istaknute propozicije za ligu koju klub organizuje za sokobanjske osnovce i srednjoškolce u kategorijama hobi fan i hobi sport, kaže Predrag Milenković i poziva sve zainteresovane da se učlane u klub.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt