Predizborne aktivnosti u Sokobanji - Vesti RTV Sokobanja

Predstavnici koalicije Preokret-Liberalno demokratska partija-Srpski pokret obnove, posetili su sinoć Jošanicu / Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić posetio je juče Sokobanju. / Kandidati za predsednika opštine i Narodnog poslanika DS-a Dimitrije Lukić i Dejan Nikolić i kandidati ove stranke za odbornike u SO Sokobanja, obišli su juče naselje Carina

Predizborne aktivnosti u Sokobanji - Vesti RTV Sokobanja
26 April 2012

26. 04. 2012. VEST: Preokret, Jošanica

predizborne aktivnosti u sokobanjiPredstavnici koalicije "Preokret"-Liberalno demokratska partija-Srpski pokret obnove, posetili su sinoć Jošanicu gde su sa meštanima razgovarali o problemima ovog sela. Ono što mi vidimo kao najveći problem jeste put od Sokobanje do Jošanice, reakao je kandidat za predsednika opštine kaoalicije "Preokret", Predrag Stevanović. On je dodao da je veliki problem to što ne umemo da iskoristimo blizinu banja- Sokobanja i Banja Jošanica su udaljene samo 13-14 km. Stevanović je u obraćanju okupljenim meštanima rekao da je na njima da odluče i pozvao ih je da daju glas kandidatu za odbornika iz Jošanice liste "Preokret"-Čedomir Jovanović-LDP-SPO kako bi u naredne 4 godine zajedno rešavali probleme. Koalicija "Preokret" je nešto novo na političkoj sceni, mi imamo rešenje i zajedno ćemo da rešimo probleme - da sredimo put Sokobanja-Jošanica kako bi svi gosti koji dodju u Sokobanju mogli da dodju i u Banju Jošanicu, reako je Predrag Stevanović.

26.04.2012. VEST- Velimir Ilić

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić posetio je juče Sokobanju. U šetnji kroz glavnu ulicu, Ilić je razgovarao sa građanima, obišao Crkvu Svetog preobraženja Gospodnjeg i hotel Zdravljak. Komentarišući stanje u zemlji, Ilić je rekao da nije sreo nijednog zadovoljnog građanina, i dodao da su jedini kojima je dobro oni koji su oko Vlade i mali krug penzionera oko Krkobabića. Takođe, on je kazao da nama treba predsednik koji zna gde su granice zemlje, zna svoje ustavne obaveze i koji zna da organizuje državu. Zbog svega toga, kazao je Ilić, Srbiji su potrebne promene. Predsednik OO Nove Srbije Zoran Maslovarić rekao je da je program ove stranke da pobedi na izborima i da učini sve da građani Sokobanje bolje žive.

26. 04. 2012. VEST: DS u Carini

Kandidati za predsednika opštine i Narodnog poslanika DS-a Dimitrije Lukić i Dejan Nikolić i kandidati ove stranke za odbornike u SO Sokobanja, obišli su juče naselje Carina i u ulici Vojvode Putnika razgovarali sa gradjanima. Koncept kampanje DS-a zasniva se na direktnom kontaktu sa biračima, na dvosmernoj komunikaciji u kojoj s jedne strane čujemo probleme ljudi, a sa druge strane ponudimo konkretna rešenja i objasnimo šta smo radili u prethodnom periodu i šta čemo uraditi za Sokobanju u narednom periodu, rekao je kandidat za predsednika opštine, Dimitrije Lukić. Ovaj deo Carine je vrlo lep i perspektivan, urbanistički sredjen, potrebno je još par intervencija na infrastrukturi, odvodjenju atmosferskih voda i uredjenju dečijih igrališta, što ćemo ponuditi kao program gradjanima ovog dela naselja, rekao je on. Carina je deo Sokobanje kome ćemo svakako mnogo više pažnje posvetiti u narednom periodu, kaže kandidat za Narodnog poslanika Dejan Nikolić. On je gradjanima Sokobanje preneo poruku da je podrška DS-u garant bržeg razvoja Sokobanje i bržeg i efikasnijeg rešavanja problema gradjana.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt