Pomoć Japanu - Vesti TV Sokobanja

Crveni krst Srbije saopštio je da je otvorio poseban žiro- račun za prikupljanje novčanih sredstava koja će uputiti Crvenom krstu Japana, kao i sms servis za slanje poruka.

Pomoć Japanu - Vesti TV Sokobanja
18 Mart 2011

18. 03. 2011. VEST: Pomoć Japanu

japan Crveni krst Srbije saopštio je da je otvorio poseban žiro- račun za prikupljanje novčanih sredstava koja će uputiti Crvenom krstu Japana, kao i sms servis za slanje poruka. Novac ugroženom stanovništvu koje je zadesio snažan zemljotres i cunami može da se uplati na broj 255-0013100104000-04 -Privredna banka a.d. Beograd sa naznakom "Pomoć stanovništvu Japana". Kada je u pitanju slanje sms poruka, pomoć će moći da se uputi na broj 2001 i važi za sve mobilne operatere VIP-Mobile, Telenor-a i "Telekoma Srbija“, a prikupljena sredstva biće uplaćena na žiro-račun Crvenog krsta Srbije. Cena jedne poruke je 50 dinara, navodi se u saopštenju. Prikupljena novčana sredstva Crveni krst Srbije uputiće Japanskom Crvenom krstu kako bi se omogućilo dostavljanje humanitarne pomoći ugroženom stanovništvu, navodi se u saopštenju Crvenog krsta Srbije.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt